Our social:

21 май 2014 г.

Въведение в света на Албумите

Здравейте творящи красота хартиени феи!След като сезонът на баловете е в разгара си и се завъртяха толкова видове рокли, костюми,надписи и още много различни видове картички с които да поднесем нашето "На добър час!"или "Благодаря"-с две думи благопожелания към абитуриентите е редно и да помислим в какво ще бъдат поставени запечатаните красиви ,смешни или сълзливи мигове от балната вечер,а и не само от нея:)Разбира се  става дума за албуми!Аз голям опит с тях нямам,но пък нищо не ми пречи да ви насоча мъничко .Ето няколко момичета от БГ блогърското пространство,които определено има какво да покажат-Виолетовото облаче  ,Нели Иванчева ,Ем и в  най-големи количества щедро ни засипват с албумски красоти,като Ем дори ще ви научи на много тънкости в занаята.
От скоро отвори врати нова Фейсбук страничка - Клуб Скрапбукинг БГ,където ще обменяме информация ,идеи и всичко свързано с това.

Ето малко снимки и адресчета към които може да прескочите и поразгледате:






http://www.scrapbook-crazy.com/scrapbook-album-instructions.html
http://alittleplaceofwonder.blogspot.de/
http://www.pinterest.com/snejanab/mini/
Мен лично много ме заинтригуваха мини албумите и смятам да им обърна малко повече внимание в една-две следващи публикации.Ще ми е интересно ако и вие споделите вашият опит .

                                                           Ще ви  чакам при коментарите:)   
                                                                                                                     Bejko от Картишоците

9 comments:

BEARKIS каза...

Благодаря, Bejko,мноооого ми помогна този пост, защото все се подготвям и обмислям подобно творение...а времето , за изпълнение, драстично намаля!Поздрави! :)

Kati каза...

И мен и мен много ме вълнуват минитата и много бих се радвала да напишеш повече по темата.

bejko каза...

Бисе,та нали все пак това е целта на Картишока:)да сме максимално полезни с каквото можем!Успех с начинанието и с нетърпение ще очаквам да покажеш албумче!

bejko каза...

Слушам и изпълнявам!:)Само където за изпълнението ми е необходимо малко повечко време,но скоро,скоро:)

Plamnito каза...

Здравейте, Картишоци! Да, предизвикахте ме и затова изработих албум и написах специално за Вас публикация в моят Блог!
http://plamnito.blogspot.com/2014/05/blizzard-binding-album.html
Надявам се да Ви хареса!

Kati каза...

Плами, страшна си. Клипчето е страхотно, изгледах го цялото, а идеята наистина е много оригинална. Така като те гледа човек как с една ръка го правиш може да го засърбят ръчичките и той да опита. Отново ти благодаря, че се включи тук. Ще те чакаме отново.

Plamnito каза...

Кати, не си мисли, че "ще убия номера" само с този албум. Не съм забравила, че съм обещала сгъвка, но я изпреварихте с Вашите ценни идеи и попадения в крафт пространството. Скоро пак ще се "видим"! Успех и вдъхновение!

bejko каза...

Аз да добавя ,че точно така си представям функционирането на този блог...с много обратна връзка-за да сме си взаимно полезни:)Благодаря Плам и ще чакам обещаното от теб:)

Plamnito каза...

Винаги спазвам обещанията си!