Our social:

12 януари 2015 г.

CHA 2015 или най-последните модни тенденции при шаблоните.

Бях си обещала да не поглеждам през рамо. Имам цели две кутии с шаблони, маски, стенсили  и както искате ги наричайте. Дори вече трудно намирам какво да си купя като разглеждам сайтове и магазини. Имам си достатъчно. Но това беше преди да направя грешката да погледна новините от изложението на производители на материали за крафт, скрапбукинг, микс медиа и тн. индустрия. Имам толкова много впечатления да споделям – само новите продукти на батко ви Тим Холц ще заемат няколко публикации (той наистина се е олял), отделно красиви хартии, които вече са в листа ми с желания, нови печати и тн. Но най-лошото е, че има стотици нови дизайни шаблони, които са прелестни, неповторими, различни и човек ги иска ВЕДНАГА! Нямат милост тези хора и това си е. Вижте само набързичко.
.
STENCIL1
STENCIL2
STENCIL3
STENCIL4
STENCIL5
STENCIL6
STENCIL7
STENCIL8
И още стотина на  The Crafter’s Workshop:CHAW15newStencils

Dina Wakley /Ranger Ink

@dina_wakley @rangerinkDina Stencils Stamps PR
Хайде сега купете по-голямо прасенце касичка и почвайте да спестявате. Има защо!
Кат










7 comments:

Поли Христова каза...

Прекрасно и много вредно ревю на стенсили Кат :):):).Както не ги използвам много много, така покрай такива готини публикации вече имам няколко десетки лева лежащи в шкафа под вид на стенсили.

Irena Stefanova каза...

Оле! Много труден избор...
Кат, разорителко на приятелски джобове, ти си жестока! ;)
Прегръщам те с благодарност!
Ирена

Анонимен каза...

Здравейте дами, от скоро имам това ново хоби - арт дневниците и си търсех материали и попаднах на тази статия, така се зарадвах като видях, че е българска! Сега участвам в няколко групи във фейсбук за такива дневници и за размяна на материали, но хората там са предимно от САЩ, та това с размяната на материалите е доста трудно от толкова далече... Въпроса ми е има ли тук в България такива групи за обмен на опит и материали?

Unknown каза...

Извинявам се за анонимния пост по-горе, това съм аз, просто не успях да се логна първия път

Kati каза...

Здравей Йоана и добре дошла в Картишока. Във Фейсбук има няколко групи, но са посветени повече на картичките. Консорциум на картичкофуриите е най-голямата може би.

Unknown каза...

Консорциум на картичкофеите намерих само, но може би е това. Благодаря много за насоките! Мисля, че с удоволствие ще правя и картички покрай дневниците :)

Kati каза...

Йоана, благодарение на теб вече имаме и фейсбук група - Mix media Картишоци. Ще те чакаме там.