Our social:

16 януари 2015 г.

Пролетна работилничка при Stampin' Up!

Здравейте!
Отново имам да споделям много вълнуващи преживявания и събрани впечатления от един изминал уъркшоп на Stampin' Up. Организиран беше от демонстраторката Марион, на чийто професионализъм и талант аз страшно се възхищавам.
И сега тя се справи пак блестящо и успя да води уъркшоп с 32 човека без притеснение и паника, със спокойствие и усмивка на лице. Събитието беше организирано на мястото, където  бяхме преди Коледа на уъркшопа, за който ви разказах преди време. За мое съжаление или не, този път бях сложена веднага за помощник и не успях да сътворя нищо колкото и да ми се искаше да се възползвам от спокойствието, че съм сама, но пък получих супер сладко бебешко розово мастило като благодарствен подарък.



Успях да видя страхотните продукти от новите каталози, от което съм страшно доволна и нямам търпение да ви споделя някои от тях, които най-много ме впечатлиха. Ето ги картичките - мостри, по които творяха гостите.

Отляво- надясно :
Картичка за рожден ден, при която е използвано мастило тип тебешир и специална черна хартия, пригодена за печатане с него; Картичка с печата-дърво;  А най-вдясно виждате картичка с печата в три стъпки Лотус. За този тип печати смятам да говоря в някоя от следващите ми публикации.
 Безспорният номер едно се оказа печатът в две стъпки Sheltering Tree, съставен от различни елементи, с възможност от различни комбинации в различни цветове. Пролет, лято, есен, зима- с този печат всичко е възможно, Дори срещнах в интернет картичка, в която бяха използвани листата като фойерверки.


Другият продукт, който спечели и моите симпатии, е новият пънч панделка. Да си призная не обичам особено този тип панделки, но тази е толкова сладка и подходяща за всякакви проекти, че на човек му се иска да го има веднага.


Новите аксесоари и печати бяха подредени за разглеждане, а срещу тях имаше редица проекти, направени с материали от актуалния пролетно-летен каталог.


И още интересни продукти, които видях наживо:
 Блокчета дизайнерски хартии 



Папката за релеф Пролетни цветя


Интересни декоративни елементи от сватбената колекция



И сладурски копченца от бебешката




Това засега от мен. Очаквайте съвсем скоро още ревюта на интересни продукти от марката.

Желая ви приятен уикенд с много вдъхновение!

Sophie

2 comments:

Unknown каза...

Ехааааа :) и на мен ми хареса това дърво и панделката :) Супер са :)

honey_bunny каза...

Панделката и бебешките копченца са ми фаворити! <3 Блазе ти, Софи, че имаш възможност да видиш тези качествени крафтърски материали на живо. Пожелавам ти един ден да можеш да си позволиш всичко, което ти грабне окото от каталога, и да имаш свободно време да си майсториш с тях... и с нас. ;) <3