Our social:

20 януари 2015 г.

Стампин ъп! Пънч за тагове

Здравейте!
Днес ще ви покажа няколко пънча на Стампин ъп, които по-принцип имат за цел да направят изрязването на основите за тагове в работа за секунди, а визията им по-ефектна. Но разбира се с повече въображение приложението им става при още редица хартиени проекти.


Angled Tag Topper Punch- класически, както сме свикнали да срещаме тагчетата навсякъде по хартиените проекти





Scalloped Tag Topper Punch- различен и оригинален. Аз лично си закупих този предвид това, че е ефектен и има многостранно приложение както в двуизмерните, така и в триизмерните хартиени проекти. Можете да правите редом с тагчетата и етикети и да го прилагате при различни видове кутийки. Имайте предвид, че ширината на тагчетата се получава 5см.







Ornate Tag Topper Punch- този е най- новият от всички, който излезе с пролетно-летния каталог. Също интересен, класически дизайн, но и същевременно не дотолкова стандартен.




Толкова за едни от най-продаваните пънчове от мен.
Надявам се съм ви впечатлила, вдъхновила и най-вече допринесла с много нови идеи за приложение на тагчетата, които толкова обичаме да творим и да си разменяме.

До нови срещи!

Sophie


1 comments:

Rosica Katreva каза...

Софи, страхотни са, мила и направо ще ме разориш. Първо обаче ще събера пари за бухал и след това ще видя кой ще е следващият ...:)