Our social:

19 март 2015 г.

Stampin' Up! Печати в стъпки

Здравейте!

Днес ще ви разкажем за един по-особен вид печати, предлагащи се при Stampin' Up! Впечатляващи и различни, тези печати създават изображения с триизмерност, като стъпка по стъпка картината допълваме с отделна част, използвайки различни нюанси от един цвят или различни цветове. Печатането в стъпки доставя истинско удоволствие и ефектът Уау! често е неизбежен. 

Печатите се предлагат в каталога нормално, както всички останали, и представляват малки отделни части-печатчета от едно изображение. Има печати в две, както и в три стъпки, гумени или силиконови, като работата със силиконовите е много по-удобна и лесна, тъй като тяхната прозрачност позволява да виждате по-добре къде е изображението, върху което трябва да се печата. Ето и някои комплекти. 

Печати в две стъпки:

   

   

   

Печати в три стъпки:

   

При гумените е малко по-сложно, защото се налага използването на специален инструмент за работа - Stamp-a-ma-jig, който е изключително полезен при дървени печати. Позволява да отпечатаме на точно определеното от нас място, което е изключително важно, ако поставяме надписи, печатаме в стъпки или изобщо работим в стила CAS.

   

Ето и едно видео как точно функционира Stamp-a-ma-jig:


В следващите клипчета ще видите и печатането в стъпки със силиконови или гумени печати.




Желаем ви приятно гледане, много забавление и вдъхновение!

Хубава седмица от Картишоците!