Our social:

2 април 2015 г.

Ревю на Илиана: I love lace

Здравейте oт мен, Илиана Комитова.

Това, което ще ви представя днес, е печатът на Stampin' UpI Love Lace.


Продуктите на марката не се намират на българския пазар за закупуване, но както винаги, се намира и спасителен вариант.

Преди време случайно видях в Картишок презентация на печати на Stampin' UpНаправи ми впечатление тази приказна дантела, която е фонов печат с доста задоволителни размери. Разгледах набързо линка и осъзнах, че това са продукти, които съм виждала само в ревюта и клипове в интернет, по които съм въздишала и които съм търсила месеци наред на коя фирма са - всичките вече пред очите ми и достъпни.

Веднага, след като разгледах продуктите, писах на дамата, която има възможност за поръчки от марката и тайничко се надявах да имам шанс да си закупя от тях и аз. Отзивчивата дама ми разясни подробностите относно поръчката на продуктите и техните възможности, а те не са никак за подценяване. Печатите от марката може да се поръчват в три различни варианта - клинг, на дървено блокче и прозрачен силиконов -  изключително удобство за всеки да притежава варианта, който му е най-удобен за работа.



След кратък период от време си получих и така мечтаната дантела. До преди да отворя плика от куриера имах едно притеснение дали ще е това, което съм очаквала... Все пак поръчките от интернет често не са това, което ни се представя и рекламира. И ето че бях повече от положително изненадана, буквално беше моментът - Уауу!



Печатът, който поръчах, беше клинг без дървено блокче (печати, които са ми любими, защото са ми много удобни за работа). Изненадата беше голяма, като видях, че той не е просто в найлоново пликче както всички, които до сега съм купувала, а в кутия тип DVD с обложка с картинка и име на самия печат. Това ме изуми, защото до сега не бях виждала нито една фирма да се отнася със смисъл към продуктите, които продава, а тази кутия освен, че изглежда добре, е и страхотен начин печатът да се съхранява в правилна среда и да бъде защитен. Не на последно място е и предимството, че всичко е подредено и лесно за намиране, което е почти невъзможно в крафт местенцата ни.

Побързах веднага да изпробвам новия и вече любим печат и ето и резултатът:


Перфектен отпечатък за толкова фина дантела, толкова съвършена, че вече никога за нищо не бих заменила. Не посмях да украся повече от това да добавя малки кристали Сваровски за тичинки на цветята, които така само добиха малко повече блясък и лукс.

Надявам се да съм била полезна с мнението си и скоро всички да сте горди собственици на печати Stampin' Up!

Творчески дни от мен!
И не спирайте да се усмихвате! :)