Our social:

10 май 2015 г.

Цветни разкази с дигиталните печати на The East Wind

  Отдавна в неделната ми рубрика е нямало гости и за това тази седмица поканих Кат да ни разходи из света на любимите си дигитални печати. Разбира се, тя избра да ни покаже The East Wind, защото както се казва в подзаглавието на самия магазин това са Digital Stamps for Extraordinary People (Дигитални печати за необикновени хора).

 1. Име, лого и връзка към сайта/магазина за дигитални печати.

2. Кой е автора на картинките и ако знаеш разкажи и нещо повече за него?
Авторът на картинките е Unky– 34 годишна корейка, която живее във в Vancouver, Canada. Самотна майка на прекрасна дъщеричка, с успешен бизнес в etsy. Занимава се с изкуство откакто се помни, благодарение на майка си е пробвала и учила доста неща, включително и графичен дизайн, но откакто е открила света на дигиталните печати, смята че това е нейното признание. Намира вдъхновение във всичко – дъщеря си, природата, модни списания списания, манга комиксите, фентъзи книгите. А ето и  нейния портрет Усмивка
 
Изкуството и нейните печати я представят най-добре!





3. Какви печати се предлагат - стил, разнообразие, теми и категории в които е организиран сайта, freebies ?
 Нейните уникални печати варират от мрачно шеговити и понякога доста creepy  през тези за  модерната, добре облечена Lucy Loo до сладката  Aurora  и  Baby Aurora в чиито приказен свят всички хора са добри и красиви.

4. Как да се регистрираме в сайта и да си купим печатите?

The East Wind  

Пазаруването е както във всеки  Етси магазин – с регистрация в самия Етси портал, плащане с пейпал.Можем да свалим печатите веднага след като платим стойността им като същевременно получаваме и линк на имейла, който сме посочили. 

5. Фейсбук страница, предизвикателство и други места on-line, където можем да покажем картичките с тези печати. Други неща (принтове, картини и т.н), които може да се намерят от същия автор.
 Ето това е блогът на The East Wind  от който може да получите месечно freebie, както и да се включите в  тяхното предизвикателство.

  • Условията са следните:
  • Само нови творения 
  • Ако използватеThe East Wind  печати сте с неограничен брой участия
  • Ако ползвате The East Wind  печати въвеждате името си два пъти в Мр. Линки за да се увеличат шансовете ви.
  • Държат изключително много на ръчно оцветените и направени проекти ~ NO DIGITAL COLOURING
Победителя получава 3 дигитални печата за награда. Всеки любимец на дизайнерите получава 1 печат +30% отстъпка за 7 дни .

 Ако се регистрираме за да получаваме новини от The East Wind , то всеки месец на първо число  получаваме ново Freebie и кратко и мило писмо от самата Unky, която ни разказва какви са новините около нея и печатите и.

Има, разбира се, и старничка във  Facebоок  където може да споделяте вашите майсторийки.
 Може да намерите самата Unky във  facebook на KyraEunkyoKim, или в  twitter на  KyraEunkyoKim,  както и да разгледате и блога, в който тя споделя и своя забележителен начин на за оцветяване:                        Unky's Coloring Therapy
 
 ( Кали: Съветвам всички момичета които не оцветяват да надникнат тук за да видят какво значи оцветяване. ОЩЕ ПОВЕЧЕ обаче, съветвам всички като мен, които си мислят, че могат да оцветяват да разгледат тук за да видят, ами, какво значи ОЦВЕТЯВАНЕ!)
 
 Ако обичате да работите с гумени прчати ето тук може да намерите някои от картинките и в такъв вариант.

 6. Кои е любимият ти печат / печати и любими твои картички направени с тях?
 
Любими са ми всички нейни печати, но е то някои, които съм правила с удоволствие:
Харесвам Lucy Loo  и нейните леко дръпнати очи.

Lucy Loo' Flower Goddess




Колекцията  Mon Amour   ми е много на сърце - имам твърде сантиментални предпочитания към някои печати, като този:

Kimono Girl Mon Amour and Fluffy Kitten

 

Flowery Bride Mon Amour


Това е с едно от freebies:

и послено от мен - едни големи очи: 

Digital stamp- braided hair big eyed flower fairy


 Надявам се цветния разказ на Кат  да ви вдъхнови да  направите нещо красиво. На мен ми е малко трудно да избера любимо между двете неща, които съм направила с картинките на Unky  и за това ви показвам и двете:

 'Lucy Loo' Bookaholic

Funky Tutu Irresistible Mon Amour Rubber Stamp

 
 A в линкито по-долу може да споделите и вашите "необикновени" проекти!

С усмивка Кат и Кали от Картишоците

 

1 comments:

Myndi каза...

Wow! Your projects are fantastic! I'm so glad you love Unky's work, and thank you for sharing with everyone through your blog! xx
Myndi, The East Wind DT