Our social:

7 август 2015 г.

Бързи и Креативни - да се вдъхновим за Коледа

Здравейте,

Кат подхвана темата за масово производство на коледни картички, а и нали този месец си имаме зимно предизвикателство при Микс Медиа Картишоци, та като че съвсем естествено последва моето продължение по тази тема.
Днес се включвам с желанието ми да ви вдъхновя да пробвате тази година т.нар бързи картички, за които не е нужна особена подготовка, и да бъдете за тази Коледа хем креативни, хем продуктивни, хем да зарадвате хората около себе си, хем да имате време за коледните меденки, че и да си отпочинете. Звучи като мисията невъзможно, но това е една от философиите на вече познатите ни Стампин ъп, където само с два печата, мастило, панделка и няколко пайети, може да постигнеш ефекта Уау. И това не е трудно.
Разбира се, че някои от вас го умеят, виждала съм прекрасни проекти. Но не е късно всеки да опита, особено когато целта е да постигнеш трицифрен брой поздравителни картички, че и да се насладиш на празника.
В интернет има безброй примери на изчистени картички на Стампин ъп по темата, които могат да ви послужат за вдъховение.
Ето какво избрах аз за вас.












Е, успях ли да ви настроя вече на коледна вълна. ;) Хващайте тогава четките, боите и арт журналите и ще ви чакаме да се влючите в Нека да е зима, подаръци и студ да има! да се разхладим в летните жеги.

Желая ви хубав уикенд и много вдъхновение!

Sophie от Картишоците