Our social:

29 февруари 2016 г.

5 оригинални идеи за Деня на Жената

Цветя, бонбони, картичка..колко банално звучи?! Не и ако са ръчна изработка, уникати, създадени с любов за точно определен човек!
Всеки от нас има по някоя специална жена в своя живот, която с удоволствие би поздравил за празника. Но как да я изненадаме по оригинален начин?
Подбрах няколко идеи, които ми се сториха интересни и различни. Реших, че няма смисъл да ви показвам стандартни картички- виждали сме с тонове такива с цветя и поздравления, така че ни е нужно малко раздвижване.

1. Като за начало да започнем от опаковането на бонбоните. Попаднах на идеята в една немска група за скрапбукинг в блога Melli's Stempelparadies и веднага реших, че трябва да я споделя. Цветя ''Мон Шери'' и видео туториал за направата им. Още по-впечатляващи, когато ги поставите всички накуп в бонбонена кутия.




2. Интересна триизмерна картичка с букет от безброй цветя може да измайсторите лесно. Автор е Michelle от http://www.michellelast.co.uk/

(card in a box)

 

3. Ако сте решили да подарявате повечко дребни неща, може да ги приберете и поднесете в 
ефектна чантичка (видео туториал на Sam Donald от http://pootles.co.uk/ ще ви покаже как да я изработите)



4. В случай че сте замислили подаръкът да е ваучер под формата на карта,ето едно предложение на JessicaWinter от http://kunterbuntestempelwelt.com/ за плик с упътване за направата му



5. Идея, която намирам също за хубава е да поднесете вашата творба в рамка. Направете нещо красиво и уникално, което да придаде на нечий дом уют и да радва всеки ден човека, който цените. Подходящи за целта рамки ще откриете в IKEA, моделът, използван от много автори, е с името Ribba.



Желаем ви усмихната седмица!
от Софи и Картишоците














1 comments:

BEARKIS каза...

Радващи душата, реализирани, идеите са прекрасен подарък , за повод,или без!Благодаря за споделянето!