Our social:

17 февруари 2016 г.

И авторът е...

...аз, Джиджи. :)

Благодаря на всички вас, които проявихте интерес към картинката и се опитахте да познаете автора ѝ. С интерес следяхме вашите предположения и се забавлявахме много с тази задачка-закачка, надяваме се и вие. 

Съвсем на кратко искам да ви разкажа предисторията на това ново за мен увлечение. Исках да направя страничка за деня на влюбените с мен и моя Бебо. Реших да нарисувам картинката и показах среднощните си драсканици на моите сладки Картишочки (да, споделяме си всичко и постоянно). Будните го харесаха, Кали започна да скандализира: "Диджи, Джиджи! Диджи, Джиджи!" :D Сканирах изображението, а тя се зае с неговото дигитализиране. Така че "излизането" на тази картинка от журнала ми и споделянето ѝ са възможни единствено благодарение на Кали. <3 И така се роди запазената марка JijiSto, съчеставаща Jiji и Kalysto. :) Това, което виждате, е моят оригинален скеч с молив, затова и линиите не са перфектни, но за мен това е чарът на картинката. :) Ето я и нея:




Ето моя "прочит" на картинката, разбира се в арт журнална форма:




Ето и видео урочето:


Не мога да си представя по-добро представяне на картинката от картичката, която Кали измайстори, за да ви предизвика, затова ви предлагам да ѝ се насладите отново:



А сега да видим кой позна автора:

Cvetelina Borisova каза... Радостина Енева
Valarie каза... Аз предполагам Джиджи или Зара. :)
Stefka Kostova каза... Джиджи или Марта
Maria Gancheva каза... Аз съм за Джиджи

Наградата е: платно, боя и стенсил - достатъчни за едно приятно микс медия омазване. :) И наградата отива при:


Честито на Stefka Kostova! :)

Попитахме ви и за име на печатчето и ето предложенията, които получихме:

Диляна каза... Sweet Love
Miroslava Velinova каза... "stolen kisses"или "откраднати целувки"
goldie каза... ...просто Kisses!
Dess V каза... Kiss me... ♥ ☻
Stefka Beshkovska каза..."Моя е!"

Много ми хареса предложението на Диди - Sweet Love, защото точно такава е нашата тийн-любов с Бебо. Така че с нейно позволение, така ще кръстя първото ми печатче. :)

Всички, които се абонирахте за нашия сайт, ще получите Sweet Love още днес. Надяваме се да го харесате и да го видим на много ваши проекти. :) Не забравяйте да споделите творенията си в нашата Фейсбук група Mix Media Картишоци! :)

Вдъхновена и творческа седмица от нас,
Джиджи и Картишоците.

5 comments:

Диляна каза...

О, чудесно! Джиджи, надявам се това да не е последното печатче, което създадеш! :) Благодаря много за прекрасната картинка, със сигурност ще създам нещо с нея съвсем скоро :)

Didi Georgieva каза...

Прекрасно клипче!Може ли малко по подробно да опишеш какви продукти си използвала?

Stefi каза...

Ехаааа, благодаря ви момичета!!!! Обещавам да покажа какво ще сътворя! Направихте деня ми прекрасен! ❤️❤️❤️

Pepi каза...

Ооо ..поздравления Джиджи,не знаех че рисуваш ..ама това е чудесно..Много е сладка картинката-)) Еми ще очакваме за напред и други печатчета с марката jijisto. Super-) Успех желая!

Маги каза...

Браво, Джиджи! Изненада ме приятно. :) Поздравления и за Кали. Може би това е началото на нова марка дигитални печати... :)