Our social:

15 май 2016 г.

Цветни разкази с дигиталните печати на Tiddly Inks

В Картишок имахме една неделна традиция да ви представяме магазинчета за дигитални печати, но тя отшумя отчасти, защото ни обхвана микс-медийната еуфория, отчасти защото поканените да ми гостуват май не им се занимаваше и разбира се (най-виноват), защото на мен почти не ми остава време да ви напиша нещо. Но днес откраднах малко за да ви разходя сред прекрасните картинки на едно от моите любими магазинчета за дигитални печати още от самото начало на крафтърската ми "кариера" - Tiddly Inks.

1.  Име, лого и връзка към сайта за дигитални печати...



http://www.tiddlyinks.com/

2. Кой е автора на картинките?
 Автор на дигиталните картинки, които ви представям днес е талантливата Кристи Крол/ Christy Croll. Eто как тя самата представя себе си: "Аз съм самообучил се илюстратор, който обича прости, сладки и странни рисунки, изпълнени с чувство за хумор. Тя рисува, това което я забавлява за това някои път рисунките са смешни и сладки, а друг път готически и доста странни".

1 3. Какви печати предлагат Tiddly Inks ?

   Ако трябва да определя само с прилагателни какви са печатите на Tiddly Inks със сигурност ще се спра на някои от думите по-горе - "сладки", "прости" (в смисъла на лесни за оцветяване), "хумористични", "разнообразни", "странни" и "прекрасни".

В сайта се предлага наистина страхотно разнообразие от дигитални печати на всякакви теми:



 




  Има секция за любимите ни момчета и мъже / Boys/Men.

 Уникална е серията с Египетски приятели/ Egyptian Friends

На сайта ще намерите много Феи и приказни герои / Fairy and Fantasy 


Няма да пропусна и сладката опашата Рин / Wryn and Friends 

 За любителите на реални печати, част от картинките се предлагат и като силиконови варианти (Clear Acrylic Stamps).

  
4. Как да се регистрираме в сайта и да си купим печатите?
 За да си купите печатите трябва да влезете в сайта (http://www.tiddlyinks.com/) и да си създадете акаунт. След това всеки път когато искате да пазарите само се вписвате с електронната си поща и избраната от вас парола.

 Втората стъпка е да си изберете картинки и да напълните виртуалната си кошничка.
Когато сте готови с пазаруването може да изберете да платите с карта или с акаунт в Pay Pall.

 След по-малко от минута получавате имейл със закупените от вас картинки, но може и да ги изтеглите и от самия файл като влезете в своя акаунт. Там се съхраняват и всички ваши предишни поръчки, но внимавайте, защото имате право само на 2 изтегляния (Downloads).

5. Има ли места където можем да видим и споделим картичките направени с дигиталните печати на тази марка или да открием още нещо от същия автор?

Местата, на което можете да откриете или покажете творения с дигиталните печати на Tiddly Inks в мрежата са: 


В блогът Тiddly Inks Challenge Blog на две седмици има ново предизвикателство, а всеки останал петък е Fab Friday, в който се показват още нови вдъхновения. В дизайнерския отбор на Tiddly Inks освен титулярния талантлив отбор няколко пъти в годината се канят и гост дизайнери и ние можем да се похвалим с българско присъствие в миналото от страна на  


а за настоящия тур бях поканена да се вкюча и аз. Само под секрет ще ви прошепна, че това е не само един от най-талантливите ДТ, но са и най-подкрепящите, усмихнати и забавни съотборници, с които съм имала удоволствието да "работя".
 Във Фейсбук има група, където може да получавате актуална информация за всякакви новости свързани с Tiddly Inks.

Както и общодостъпна група където можете да споделяте на воля вашите майсторийки с  техните печати - Tiddly Inks Stamps.


  А това е блогът на самата Кристи където може да разгледате още от нейните илюстрации.

6. Кои е любимият ти печат и любимите ти картички ?
Може би най-любими са ми готическите и винтидж красавици, защото вече няколко пъти съм правила картички и АТС-та с тях. 

Ако искате вие също може да покажете любимите си проекти с картинките на Tiddly Inks
в линкито по-долу, ей така, за да ни се похвалите!
С много усмивки и цветове за вас написа,
Кали 

1 comments:

Kati каза...

Уникално пъстра, свежа и пролетна публикация си ни спретнала, Кали. И въпреки, че част от нещата съм виждала наживо (едното дори ми виси пред очите и в момента) с огромно удоволствие ги изгледах струпани на едно място всичките тези сладурани.
Печатите наистина изглеждат лесни, дори и за начинаещ като мен. А и чудесно се вписват в микс медия проекти, доколкото виждам от твоите платна и странички.
Още веднъж благодаря! че открадна от малкото си свободно време за да споделиш красотата с нас.