Our social:

28 октомври 2016 г.

Коледни проекти във Финалния девети ден

Здравейте, талантливки, 
днес в последния  девети ден от играта на Картишок и naborsata.com  ще ви покажем нещо подходящо за  предстоящите коледни празници!
Като разглеждам прекрасните ви проекти, виждам, вече сами сте се убедили в красотата, качеството и интересния дизайн на хартиите IMG Vision. И, може би, тук е моментът, от името на целия  екип Картишоци  и Naborsata, да изкажа огромната ни благодарност  за мега, мега чудесните участия в тази така интересна и вълнуваща както за вас, така и за нас игра.
А ние няма да ви караме дълго да чакате, имайте готовност в утрешния съботен ден на 29.10 да видите името на щастливците, които ще грабнат примамливите награди. 
До тогава  разгледайте проектите ни с  коледна тематика!
Снежи
За моя албум избрах няколко дизайна от две различни колекции,


 възможността за което считам за голямо предимство, тъй като в много случаи, когато купувам дизайнерски блокчета/ предполагам не само при мен е така/, не успявам да намеря приложение на абсолютно всеки лист. По този начин се затрупвам с излишни хартии, които с времето се обезценяват. В случая, предлаганото  изключва тази вероятност.
Албумът е от типа мини, с размери 11х15.5. 
За  корицата заложих на семпла основа с ефект на шейкър , а красивите дизайни си свършиха сами работата за вътрешните странички. Но, стига приказки, оставям ви сами да се убедите в това!








 Следва оригиналният проект на....

Ирена

Ако все още не сте попадали на невероятната коледна винтидж колекция "Joyeux Noel Collection", предлагам ви да изгледате краткото видео, в което правя ревю на хартиите, които ме впечатлиха.


Обичам да декорирам къщата по празниците и всяка година се старая украсата, ако не изцяло, поне в някаква част да е обновена. Ако и вие обичате да изработвате сами декорации или пък се чудите какъв да е тази година ръчно-изработения подарък, който всички приятели очакват от вас, то точно за вас е следващият клип, в който показвам как да си изработите този светилник.


 Настроихме ли ви на Коледна вълна? Иска ми се да вярвам в това, защото при нас, както знаете, игрите не свършват, те предстоят!

За вас днес сме тук аз Bejko и Рени и Картишоците.

1 comments:

Plamnito каза...

Нправо ме грабнахте и ме онесохте на приказни криле! Страхотни проекти!