Our social:

18 октомври 2016 г.

За любовта към есенните листа

Здравейте, есенни сръчковци!

Не знам за вас, но ние Картишочките още от август нямаме търпение да дойде есента и да започнем с есенните проекти - тикви, кестени, жълъдчета, Хелоуин, но най-много от всичко обичаме есенните листа. И то под всякаква форма - щанци, печати, украса, брадс, каквото се сетите... 

В контекста на тазмесечното ни предизвикателство в Картишок ММП, решихме да ви споделим кои са нашите любими есенни листа и да ви вдъхновим с няколко проекта, направени с тях.


Най-любимите ми шаблони есенни листа, за които си мечтаех дълго време и все не си взимах, защото бяха изчерпани навсякъде, са на Impression Obsession:



За тази арт-журнална страничка ги оцветих с дистрес мастила и отпечатах с кафяво мастило ето този мой любим печат на не-непременно-есенно листо, което си взех от битака в Цюрих:


И докато показвам тази картичка, да ви кажа, че фоновият печат с дърветата ми е любим за есенни картички - толкова добре запълва цяла картичка и така лесно се оцветява. 
Тази година не съм си взела нищо есенно, не е късно все още. Но се влюбих в прекрасния есенен сет печати на Мигито, които Рени донесе на първия Кръжок Картишок в края на септември - точно навреме! Ето какво спретнах набързо, за не повече от 30 минутки, отново с дистрес мастила и малко Derwent Inktense Blocks от Усмивката:

А аз си го поръчах с голям кеф и за срамотите съм направила само една картичка с кленовите листа на migito.com, но затова пък е есенна ;)


Другият ми много любим печат е жълъда на Тим Холц. 


Той е комплект с щанца и до скоро беше единственият ми сет - печат с щанца и след него оцених удобството да се използват комплекти.

 




Моите любими листа се оказаха тези на StampinUp и спокойно мога да твърдя, че това бе любов от пръв поглед. Като начало инвестирах в щанците и малко след това допълних с печати.


Освен в обичайните проекти, тази есен ги включих и във вътрешният интериор на дома и работното място. 

Кат

Аз обожавам есенни листа, но досега нямах ни един печат. Тази година се влюбих първо в комплекта на Бо Бъни:
Резултат с изображение за bo bunny stamp leaves 
Започнах  есенната си серия с него. 
После се сдобих със сладки жълъди и щанца на Clearly Besotted Little Things.


Започнах да ги използвам навсякъде по различни поводи и така докато не си поръчах печатите на Мигито.
Сега те стоят най-отгоре на купчинката ми печати и още дълго няма да им се наситя.

 И за десерт остава тази есенната картина,

 (а Being shMe я нарича пано)


"Листната маса е правена листенце по листенце от един от шаблоните на ТХ, с няколко цвята distress stains, distress cracke paint (clear rock candy), малко stickles и glossy accent."

 

 


 

Повече за тази картичка, може да прочетете в блога като проследите снимката


А аз само ще нашепна, че готините папратови клони са печат на Joy


Моите любими есенни листа бяха жълъдовите от същата дебела щанца на Тим Холтц/ Сизикс, която Being shMe ви показа по-горе като за допълнение добавях кленови листа от с един обикновен и много стар пънч на Woodcraft. 
С тази комбинация са тази есенна страничка и една стара дъждовна картичка.

  И казах "бяха", защото си имам нов фаворит и това са целия куп есенни листа, които може да си изрежете с Sizzix's Fall Foliage на Tim Holtz

  При "Гъбка на дъжда" има доста от тях, а се промъкват и в тази годишните ми проекти за Хелоуин.
 


Привет и от мен. В моята страничка от журнала съм използвала шаблончето с листата на Impression Obsession, но малкият вариант. Оцветени са с дистрес мастила. 






А ето и моите любими листа на Stampin'Up, направени със златен ембосинг. Какво повече й трябва на една картичка за златна есен! 


Със сигурност във вашите списъци с любими есенни печати и щанци има още доста неща, така че не се бавете, а ни ги покажете (в ММП:16 Есенни листа и стари книги
например).
И без да искаме да ви вкарваме в разходи, сами виждате, че голяма част от листата, били те печати или щанци, трябва да притежавате! :D 

Есенните Картишочки писаха за вас.