Our social:

24 ноември 2016 г.

Направи си сам адвент календар

Има точно една седмица до отварянето на първата изненада в адвент календара - достатъчно време да успеете да го направите и напълните с лакомства и изненади навреме :)
Някои го наричат коледен, други - адвентски, но всъщност няма значение, нали? Защото смисълът на този календар е вълнението и очакването на празника.
През годините ви разказвахме за тази традиция на очакване. Прочетете ТУК и ТУК какви идеи ви показахме.



Моето предложение е този календар, събран в отворена кутия от мукава, която може да стои изправена и успешно да служи и за Коледна декорация. Сигурна съм, че при внимателно съхраняване, може да се използва не само веднъж. 


За вас направих доста подробно видео. Приятно гледане! 


Ето какви интересни идеи подбрахме за вас от интернет


източник: http://kika2003.blogspot.bg/2011/11/blog-post_27.html

Свързано изображение




 DSC_0026

Craft stick advent calendar with origami boxes

cardboard roll advent calendar

advent calendar

2-002

stampin-up-25-days-stamps

А за тези от вас, които като мен не колекционират дизайнерски хартии, но се намират цветни и опаковачни хартии във вашия дом; и понеже децата обичат да имат вашето неразделно внимание и обожават техните произведения да са похвалени, предлагам ви да изработите заедно с тях календара тази година, както обикновено правят Катя, Марти и Ева.
 
 
А ако решите да направите подобен календар или ако вече сте правили, моля споделете в коментарите линк към творенията си. Ще ни бъде много приятно да разгледаме.

ваши
Ирена и Картишочките

1 comments:

ABcrafter каза...

Страхотна идея! Забавен начин да отброим дните до празниците!