Our social:

10 декември 2016 г.

Оригинални коледни декорации с естествени материали

   Ако сте ни следили добре и си спомняте, точно преди година Кат сподели с вас нейната страст към естествените материали и приложението им в коледните и' проекти. Днешната ни тема-продължение е за тези от вас, които обичат да се наслаждават не само с очите, а така също с други рецептори, като обоняние например.
  Канела, портокал, ванилия, карамфил са главни действащи лица за да получим ароматна и красива Коледа и освен във кухнята, където неизбежно всяка от вас използва, ще ги включим в декорирането на дома, а защо не и на офиса.
За някой от тях не е необходимо нищо друго освен гореспоменатите подправки от кухнята, няколко портокала и ябълки.





Тук вече в действие се включват и формичките за коледните сладки ;)




Сръчността, с която изработвате вашите хартиени цветя ще ви бъде пръв помощник при оформяне на ароматните розички от портокалови кори!




Това пък е моят фаворит на ароматизатори, който вече за пета година ще използвам. Тьнкият, ненатрапчив аромат, който изпускат подправките, гали рецепторите ми и ме замечтава към една приятна зимна картина.


За да не си помислите , че сте попаднали в кулинарен блог, две предложения за висулки от материали събрани в гората при есенните разходки!



С надеждата да сме ви отново полезни, специално за вас  подбрах материалите от различни блогове и страници в интернет!

Знаете, винаги може да споделите с нас в коментар, вашият опит и предложения!

С поздрави Снежи!