Our social:

30 януари 2017 г.

Мигито и Надето ви предизвикват да творите за Любовта

 Този месец в блога ни за предизвикателства сме на тема Любов, сърца, и... Бинго. Предизвикваме ви да творите по диагонали, вертикали и дори в спирала ако ви се прииска. 
Ако вдъхновението още не ви е сполетяло, предлагам ви да надникнете в магазина на споносора ни този месец - Мигито и да намерите едни по-различни печати на български език. Има уникално добри попадения и като текст и като изглед на печатите.


 Ето няколко красоти от Ренка, в които може да видите колко добре изглеждат печатите върху валентинските картички.

 




Аз лично обожавам и до ден днешен използвам почти на всяка моя картичка "любовния текст".

Много красиви, изчистени и стилни картички и календари с печатите на Мигито има и Мария, царицата на CAS, както я наричаме всички ние.

 А ето какво каза и самата Миги, когато я попитахме какво намира за вдъхновяващо в темата за Любовта:


Ние от migito.com (Мигито и Надето) ви предизвикваме да творим за любовта, но не онази мимолетната, а тази която остава въпреки всичко, която не се интересува колко си добър и дали има по-добър или красив от теб, а просто, защото си ти. За човека който ти дава вяра и сила, който ще те утеши и помълчи, с който изгрева е по-красив и кафето по-сладко... С когото няма да си сам... дори когато единия го няма.
Създадохме нови атрактивни надписи за печати, които може да намерите в сайта ни, както и старите ни колекции романтични печати. 

Ще се радваме да ви вдъхновим за нови нестандартни и красиви проекти.
Мигито и Надето



Надето е дъщерята на Мигито - млада дама на 11 години. Те двете творят рамо до рамо. Занимават се с квилинг, правят бижута, а за декупажа Надето вече може да дава уроци на начинаещи в това изкуство.  Покрай печатите и работата на майката и дъщерята, освен че прекрасно знае какво е ембосинг и как да прави картички, умее да работи на Corel. Ето какво е направила за учителката си:
Снимка на Ръчно изработени картички "Мигито", материали и продукти.

Ето това е Надето - истински професионалист, достен да води обучения :
Снимка на Ръчно изработени картички "Мигито", материали и продукти.


Хубаво е, когато децата ни от малки се впускат в изкуството и се научават да творят с душа и сърце. Дори и като пораснат да станат скучни програмисти или пък директори на  банки, семката, която сме посяли в тях като малки си е там  и нищо не може да я изтръгне от тях.
Показвам ви още няколко от нещата на Надето, които е правила, вдъхновена от учителката си:
Снимка на Ръчно изработени картички "Мигито", материали и продукти. 
Снимка на Ръчно изработени картички "Мигито", материали и продукти. 

Снимка на Ръчно изработени картички "Мигито", материали и продукти.

Сега веднага намерете децата си и седнете да направите нещо заедно с тях. Дори и да не е прекрасно произведение на изкуството, дори и да е криво и не съвсем залепено, то ще е съвършено, защото ще е роден от Любов - най-чистата, която съществува на света.

за Мигито и Надето писа накратко: Кат от Картишоците