Our social:

16 октомври 2017 г.

Шарено по Хелоуински

Обичам Хелоуин поради две причини. Първо (без да влизам в спор дали трябва или не трябва да се празнува един не-наш празник), защото олицетворява силата на човек да се надсмее над своите най-дълбоки и първични страхове. Най-ми е любим, обаче заради невероятно интересните цветови комбинации, които няма да използвате по никой друг повод и заради странните и страшни картички, които няма да направите иначе.
Затова и днешната публикация ще съдържа най-често използваните цветови схеми за Хелоуин, от които може да почерпите вдъхновение. Мои виртуални гости ще са невероятните дами от дизайнерския отбор на Мо (Mo's Dream Тeam), които ми позволоха да ви покажа техните любими хелоуински проекти.
Започвам с класическата комбинация от черно, лилаво, оранжево и отровно зелено:
Аз съм правила вече доста картички в тези цветове: 


 Ето ви няколко картички в тази гама от Debby:

  А ако тези комбинация ви идва множко винаги може да махнете един от ярките цветове и да останат само черно-лилаво и оранжево, например.

 
Ето ви една Хелоуинска булка в тази цветова схема от Olesya Kharkova
 и една страхотна малка вещица от Дария.
Ако искате може да изключите лилавото и да оставите само черно, оранжево и зелено.

 
Или да се спрете на необичайната комбинация от черно, лилаво и зелено:

 
Само черно и оранжево обича да използва в своите Хелоуински проекти моята приятелка  Вили:

Много интересни картички в готик стил се получават, когато заложите на черното и го съчетаете с кърваво-червено: 













Може да не наблягате на черното, а да изберете само зелено и оранжево, както е направила с тези две вещички прекрасната Nela


















А ако сложите достатъчно елементи посветени на Хелоуин, картичките могат и да са приятно светли, както тези на Julie Baker
 и на  Gretha Bakker
Разбира се, Хелоуин позволява да изберете и меки, есенни, земни цветове и да сложите няколко оранжеви тикви, какъвто е типичният стил на усмихнатата  Lou:




A ето на тази страничка в блога ми ПАЛИТРИ може да рзгледате още от любимите ми цветови комбинации, не само за този празник  а и за всякакви други случаи.