Our social:

30 октомври 2017 г.

Що е то - Twist and style tool

Здравейте, приятели!

   Днес минавам набързо, за да Ви запозная с един уред, който не е нов. Официалното му представяне беше на CHA 2016. Реших, че може да Ви е интересно да се "запознаете". Всички знаем, че крафт индустрията не спи и постоянно намира къде да си влагаме парите. Е, отново са намерили. Разбира се, че тук не говоря за уред, който е 100% необходим. Но за всички, които разполагат със средства и искат да си спестят време, е идеално решение.
   Обичате ли да усуквате бял и червен конец? Аз да, а след това да направя мартенички за семейството. Край на връзването на конеца за дръжката на вратата, за радиатора, за вентилатора. Край на отегченият поглед на съпружеското тяло, когато го помолите да навърти няколко метра конци. Какво толкова?!? Обичате да правите бижута, е Twist and style tool (Усукващ и оформящ уред) на  Sizzix е готов да Ви помогне.
   Няма да преразказвам нещата, защото съм избрала клипчета, в които жените по прекрасен начин обясняват и показват как се действа с този помощник. Можете да използвате тел, прежда, всякакви конци и всичко, което позволява да бъде усукано.
 Ето и клипчетата:









На вас оставяме да решите дали такъв уред има място във вашето крафт местенце.

              Успешна седмица и поздрави от Картишоците!