Our social:

25 април 2014 г.

Малките 4 - мини дистрес мастила.

Ако сте от официалната група на дистресохолиците, няма да ви изненадам с голяма новина. Предполагам че следите в детайли всичко, което се случва около нашия гуро Тим Холц. Ако пък дори си нямате и представа, значи сте на правилното място. Дистрес мастилата са нещо уникално и вълшебно и всеки крафтър има право на своите 5 минути игра с тях ( или пък 5 часа, или пък 5 дена, а защо не направо и 5 години).

Това става по-лесно с новите мини мастила, които са на по-достъпна цена (единичното мастило излиза около 5 лв, срещу 9,5 при големите). Чичко Тим разбира от бизнес, не може да му се отрече. Тази стъпка според мен ще увеличи още повече популярността на продукта.
Първите 3 сета бяха обявени на изложението за крафт материали през януари, за което ви разказахме подробно тук, в Картишока.
Сега има обявени нови 3 сета с цветове - разгледайте ги и си ги пишете в списъка с желания. Аз да си призная точно тези цветове почти всичките ги имам, но пак се замислям да си купя едно комплектче просто ей така, да ги разгледам, пипна и поиграя малко с тях. Може пък да са по-различни от големите, знае ли човек?
Новите цветови гами  на mini distress мастилата
 Повече по темата: http://rangerink.com/the-next-3-kits-of-distress-ink-minis-are-here/
                                 http://rangerink.com/?product=tim-holtz-distress-ink-minis
Лека от мен, че стягам багажа за Трявна и срещата на картичкофурии там.
Кат от Картишоците.




2 comments:

Sophie каза...

Много са сладки тези мастилца и им се изкушавам и аз доста, обаче като ги гледам, се оказва, че от всеки сет имам поне по едно мастилце в голям вариант, та ще има да се чудя още кой да си избера.
Хубаво да си прекараш в Трявна на срещата и ще чакаме да разказваш! :)

honey_bunny каза...

Ехееее и аз много им се точа, ама и аз като Софи имам по 1-2 мастилца от всеки сет и не мога да преценя с кой ще изкяра най-много. :D Минитата са перфектното решение за начинаещ дистресохолик. :) За един зарибен пристрастен си трябва the real size. :D Което ми напомня, че нямам нито едно червено или оранжево дистрес мастилце и тази грешка трябва да се поправи овреме!
Много готино да си изкарате в Трявна и искаме снимки, ако не друго, поне да ви завидим. :P