1 март 2015 г.

To do: Хайде да играем момичешка игра (срок до 4 март).

Идеята дойде от Руми.
Нека да се предизвикаме на тема mix media проект.
Допълнението е мое:
Нека темата да бъде "She art", a поводът - 8 март и Празникът на готините мацки.


 И нека момичешкия купон да започне сега!
  • За да се включите трябва да направите "нещо" със смесени техники. 
  • Може да е картичка, платно, колаж, кутия - няма значение.
  • Размерът също няма значение  - но все пак имайте предвид, че ще го пращате по пощата.
  • "Нещото" трябва да се върти около жените - било то момичета, мацки, баби или лели. Може да използвате печати, снимка, илюстрация, картинка - каквото искате.
  • Нека да има послание, текст, думичкa

 Когато сте готови се запишете в Мистър Линки по-долу. Имате време до 1 март.
После кой готов - готов. Размесваме  имената и след това всеки праща на когото се падне късметчето му. Съответно и вие  получавате вашия  подарък навреме за  Осми март.

Лесничко ми е на мен. Изгледала съм поне стотина дъски в Pinterest на тази тема. Ако вас обаче ви плаши, може да намерите вдъхновение на тези места:
 Очаквам ви д огромно нетърпение. Обещавам да ви мотивирам, стимулирам, вдъхновявам и тормозя редовно за да се засрамите /Джиджи, чу ли?/ и да направите "нещо".




12 коментара:

  1. Пу първа! Записвам се с най-голяма радост :)

    ОтговорИзтриване
  2. Въобще да не ми го броиш коментара като записване, че ще ти дърпам ушите, Кат! Не стига, че ме вкара в приключения и разходи, а ми и ще ме тормозиш. :D Колкото и да съм изкушена от размяната, не мисля, че съм озряла. Още се уча. :) Long way to go, преди да споделя нещо мое. ;)
    Много вдъхновение желая на всички момиченца-кокиченца, които се запишат в размяната! <3

    ОтговорИзтриване
  3. Иска ми се и аз да се запша, о ще го направя като(ако) успея да нправя нещичко. Днес започнах с мацането на една кутия, ама да видим ще добие ли вид за показване...

    ОтговорИзтриване
  4. Ясно е написано - записване в Мистър Линки - ааа, да не се карам сега :-)

    ОтговорИзтриване
  5. Предизвика ме жестоко. Сън загубих да мисля какво да направя. От кутията нищо не става. Обмислям картичка...или пък колаж...до другата седмица!

    ОтговорИзтриване
  6. И аз реших да се предизвикам,макар че нямам много материали и опит за да се впусна в това приключение!Да се надявам че 5 шаблона, 2 структурни пасти ,акварелни боички , печати и огромното желание да направя нещо ново ще ми помогнат да не се уризиля :)

    ОтговорИзтриване
  7. Много ми е трудно - иска ми се, но не ми стиска :) Като гледах клипчетата, страшно лесно ми се видя, но като започнах - ужас, нещо не ми се получава фона, иначе с женската фигура съм готова - определено ще опитам пак и ако се получи естествено ще се запиша. И аз като Тони - тази нощ от 2 до 4 го мислих, как да стане...

    ОтговорИзтриване
  8. Струва ми се ,че и аз скочих в непознати води в момент на умопомрачение:):):).Дано получателят на моя шедьовър има чувство за хумор и всеопрощаваща нагласа:)Само да не ми зачетете този коментар като заявка за второ участие мнооого моляяя:)Хубав ден на всички и успех!

    ОтговорИзтриване
  9. Важното е купон да става. И да се престрашим да скочим :) извън зоната на комфорт. Ето, аз вчера завърших платното, а колкото повече го гледам днес, толкова повече си мисля, че ще го поправям утре.

    ОтговорИзтриване
  10. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  11. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване

Ще се радваме ако харесвате Картишок и намирате статията за полезна, да разпространите публикацията в социалните мрежи и да ни оставите коментар.