17 февруари 2016 г.

И авторът е...

...аз, Джиджи. :)

Благодаря на всички вас, които проявихте интерес към картинката и се опитахте да познаете автора ѝ. С интерес следяхме вашите предположения и се забавлявахме много с тази задачка-закачка, надяваме се и вие. 

Съвсем на кратко искам да ви разкажа предисторията на това ново за мен увлечение. Исках да направя страничка за деня на влюбените с мен и моя Бебо. Реших да нарисувам картинката и показах среднощните си драсканици на моите сладки Картишочки (да, споделяме си всичко и постоянно). Будните го харесаха, Кали започна да скандализира: "Диджи, Джиджи! Диджи, Джиджи!" :D Сканирах изображението, а тя се зае с неговото дигитализиране. Така че "излизането" на тази картинка от журнала ми и споделянето ѝ са възможни единствено благодарение на Кали. <3 И така се роди запазената марка JijiSto, съчеставаща Jiji и Kalysto. :) Това, което виждате, е моят оригинален скеч с молив, затова и линиите не са перфектни, но за мен това е чарът на картинката. :) Ето я и нея:




Ето моя "прочит" на картинката, разбира се в арт журнална форма:




Ето и видео урочето:


Не мога да си представя по-добро представяне на картинката от картичката, която Кали измайстори, за да ви предизвика, затова ви предлагам да ѝ се насладите отново:



А сега да видим кой позна автора:

Cvetelina Borisova каза... Радостина Енева
Valarie каза... Аз предполагам Джиджи или Зара. :)
Stefka Kostova каза... Джиджи или Марта
Maria Gancheva каза... Аз съм за Джиджи

Наградата е: платно, боя и стенсил - достатъчни за едно приятно микс медия омазване. :) И наградата отива при:


Честито на Stefka Kostova! :)

Попитахме ви и за име на печатчето и ето предложенията, които получихме:

Диляна каза... Sweet Love
Miroslava Velinova каза... "stolen kisses"или "откраднати целувки"
goldie каза... ...просто Kisses!
Dess V каза... Kiss me... ♥ ☻
Stefka Beshkovska каза..."Моя е!"

Много ми хареса предложението на Диди - Sweet Love, защото точно такава е нашата тийн-любов с Бебо. Така че с нейно позволение, така ще кръстя първото ми печатче. :)

Всички, които се абонирахте за нашия сайт, ще получите Sweet Love още днес. Надяваме се да го харесате и да го видим на много ваши проекти. :) Не забравяйте да споделите творенията си в нашата Фейсбук група Mix Media Картишоци! :)

Вдъхновена и творческа седмица от нас,
Джиджи и Картишоците.

5 коментара:

  1. О, чудесно! Джиджи, надявам се това да не е последното печатче, което създадеш! :) Благодаря много за прекрасната картинка, със сигурност ще създам нещо с нея съвсем скоро :)

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасно клипче!Може ли малко по подробно да опишеш какви продукти си използвала?

    ОтговорИзтриване
  3. Ехаааа, благодаря ви момичета!!!! Обещавам да покажа какво ще сътворя! Направихте деня ми прекрасен! ❤️❤️❤️

    ОтговорИзтриване
  4. Ооо ..поздравления Джиджи,не знаех че рисуваш ..ама това е чудесно..Много е сладка картинката-)) Еми ще очакваме за напред и други печатчета с марката jijisto. Super-) Успех желая!

    ОтговорИзтриване
  5. Браво, Джиджи! Изненада ме приятно. :) Поздравления и за Кали. Може би това е началото на нова марка дигитални печати... :)

    ОтговорИзтриване

Ще се радваме ако харесвате Картишок и намирате статията за полезна, да разпространите публикацията в социалните мрежи и да ни оставите коментар.