Our social:

29 юни 2014 г.

Отново за подредбата на крафт материалите

Наминавам неделно за да споделя  терзанията си с вас.
Вчера бях на гости на една любима наша крафт-дама и останах силно възмутена от реда, който цареше в работния и ъгъл. Всяко цветче се беше прибрало на мястото си в кутийката, всяка панделка и дантелка също. Нещо повече - дори и най-ситните елементи си имаха свое отделно местенце така че да ги намериш веднага. Срамота! Печатите и те в красиви кошници, шаблоните в старовремски сандъчета... бе да ти е кеф да си ги гледаш и да не ги пипаш, че да не развалиш реда...
Та, засрамих се аз от хаоса по бюрото ми и спеших домочадието за бърз пазар в Джъмбо - за кутийки. Накупих различни видове и като седнах снощи - от 11 до 4 през нощта, редих!

Обобщение:

подредени цветя (малка ми е кутията)
подредени метални елементи (злато и сребро отделно)
подредени айлетс и братс (липсват ми цветни такива)
подредени (донякъде) дантели - имам твърде много
подредени капчици и Candi точици (отказах да ги разделям по цветове)

И толкова. Не стигнах до хартии, панделки, платове, лепила, тикса, бои, мастила, печати, пънчове, ножици, инструменти, основи, шаблони, и каквото още там имам по 26-те ми кутии и панерчета. Много неблагодарна работа се оказа.



Затова днес съм решила да разхвърлям всичко обратно по бюрото - все пак имам да правя две сватбени картички и един колаж за забавление... Знам ли какво ще ми потрябва?
Ако случайно решите и вие да ме последвате - ето ви сайт с най-различни хитри идейки за съхранение:


И за финал ви  поставам задачка: да отгатнете коя е подредената крафтърка :)

Хайде, спорна работа в неделя следобед.
Кат от Картишоците.

1 comments:

Unknown каза...

Аз съм убедена в едно -никога няма да мога да си подредя нещата.Даже като изчистя и според мен е чисто,ако влезе някой ще каже-леле колко е разхвърляно тук =)