Our social:

12 декември 2017 г.

Черно-бяла Коледа

Моята Коледа е цветна, даже прекалено цветна. На елхата ми розовите топки от тази година се бият за място с купищата сини от миналата зима, както и с дузина златни, лилави и сребристи еленчета, сърца и други причудливи форми. А червения герлянд допринася още повече за цветовия хаус, особено на фона на жълтите ми стени. 
Няма такова нещо като стил, съчетаване  и елегантност в къщи. Там важат правилата на децата ми, които перефразират Мечо Пух - колкото повече, толкова повече цветове. 
Може би дълбоко в душата си аз все пак си мечтая за стилна, извадена от кориците на списание елха, с подредени в един нюанс играчки и подаръци в подходящ цвят. Е, със сигурност тези мисли траят само за миг, защото всичките  играчки на моята елха си имат истории и поставянето им на елхата  е свързано с много спомени. Но пък фантазиите ми тези дни намериха място в едно съвсем стилизирано и много различно коледно платно, родило се спонтанно на последната ми микс медия работилничка.

Това ме амбицира да се разровя и за други интересни черно-бели идеи, които да ви вдъхновят за по-различни коледни  творби.

Източник

 Резултат с изображение за christmas+black+white+gold
stunning-black-and-white-christmas-style-series-black-and-white-decor-diys-inspiration
Източник
Повечето от опаковките, тагчетата и мини картичките се правят съвсем лесно - трябват ви само бели листове и черен перманентен маркер. И въображение, разбира се - закъде без него.
Поздрави,
Кат от Картишоците
 

1 comments:

Te4eto каза...

Никога, ама никога не бих допуснала че е твое!
Много приятно съм изненадана :)