Our social:

1 януари 2014 г.

Коментар ни остави и подарък си вземи.

Здравейте мои малки и големи Картишоци! Да ви е честита Новата 2014 година и нека да не я товарим с много очаквания. Какво му трябва на човек - здраве за близките, добри приятели, пълни шепи със стотачки, малко печати, 50-60 дистрес мастилца, двадесетина блокчета хартия( от големите при това), евентуално и един бигшот със стотина шаблона... та хайде да не ставаме нахални пък. Вдъхновявайте се от малките неща, търсете красотата навсякъде около вас и творете без спир. Важното е количество да има, а качеството идва с времето си.

Реших да стартирам новата 2014 щедро, с пълна кошница за някой от вас, нашите последователи. Може би кошницата ще е наполовина празна за тези от вас, които отдавна се занимават с картички, защото вътре ще сложа само дантелки, цветенца, хартийки, някой и друг печат, малко органза и тук там бяла основа за картички. Нещо като готов кит за правене на картички. Но пък за тези, които сега навлизат в това прекрасно хоби би било забавно мисля да започнат отнякъде. Ако ви допада идеята да получте тази моя "кошничка", станете наш последовател, ако не сте вече такъв и оставете коментар под тази публикация. Ще изберем някой от вас на базата на случаен принцип. Срок: до 10.01.2014

А сега да ви разкажа как ми хрумна да поделя малко от богатството си с другите.
Първо прочетох тази статия. Съответно изгледах снимките към нея и завидях на авторката за огромното количество материали. След това се засрамих от бъркотията по собственото си работно място и се заех за работа. Дядо ви Мраз, в лицето на моя любим съпруг Весо (дето трябва да бъде коронясан за търпението и добротата си) отиде и ми купи ново бюро, рафтчета и нови цветни панерчета.
 След което започна голямото редене. Целия последен ден на 2013 прекарах в редене на нещата си и след като констатирах, колко много всъщност са, реших да споделя малко с някого от вас. Това е. Край на историята. Започват снимките.




 Гостите звънят на вратата. Оставям ви. 
Поздрави от мен:
Кат от Картишоците

64 comments:

Darina каза...

Честита Нова година! Спорна и вдъхновяваща! Страхотна идея!

Plamnito каза...

Кат, весела нова година! Чудно местенце си имаш и прекрасен съпруг! Дай Боже, повече мастилца, печати, дизайнерски хартии, стая за творене -- и за мен! Скромна съм, зная! От скромност се записвам да чакам късмета си!

Биляна Казакова каза...

Охооооо!! Ще си стискам палци :) Честита нова година, Кат. Бъди здрава и все така творчески заредена.

Alanaa каза...

Успешна Нова година! Страхотна идея. Бих се радвала на комплект за картички :) аз обикновено импровизирам с налични материали. Дано 2014 ми е на късмет.

duende каза...

Честита Нова 2014! Здрава, щастлива и вдъхновяваща!!!

Tanya Apostolova каза...

За много години!Пожелавам Ви 2014 година да е спорна и вдъхновяваща,здрава и щастлива!Дано да имам късмет в тази ваша инициатива! :)

Nevena каза...

Честита и успешна нова година!!!! Пожелавам да бъде по-здрава, по-успешна , по-късметлийска, и с повечко време за любимото хобиииии!!!!

Hristovica каза...

Браво за ентусиазма! Нужно си е подреждане от време на време, особено ако започнеш Новата Година с ново и вдъхновяващо местенце. Честито.

Deni каза...

Честита нова година, Кат! Идеята ти е чудесна! Защо да не зарадваш някой като имаш излишни материали, които не ползваш! Тъкмо ше направиш място за нови!

Мария Бялкова каза...

Честита нова година! Пожелавам ви много творческа година :) Въпреки, че нямам толкова много материали, винаги съм се възхищавала на добре подредените и удобни за работа местенца. Може пък скоро и аз да си имам свое :) Успех на всички!!!

Unknown каза...

За много години:)

Katya Kovacheva каза...

Честита Нова Година! С пожеланието тя да бъде вдъхновяваща. успешна, щедра, изпълнена със здраве и любов! Поздравления за прекрасната идея, сигурна съм, че всеки подобаващо би оценил твоята щедрост :)

Unknown каза...

уфф, не знам дали го направих правилно, защото не ми излиза снимката :)

merypoppins каза...

Честита Нова Година! Да е по-успешна, по-богата и по-щастлива от отминалата!!!

Maria Tchotcheva каза...

Щастлива Нова година, Кати! Много хубаво си направила. Не е лошо от време на време да се прави такава ревизия на всички вещи, с които се затрупваме. Много здраве, радост, късмет и любов!

Unknown каза...

Честита Нова Година! Дано тази да бъде по-светла, по-топла и успешна и предишните! Страхотно се е получило новото работно местенце. Вярвам, че ще успееш да сътвориш много красоти на него! Дано и аз някога се сдобия с подобно! Успех на всички :)))))

tancheto каза...

Честита Нова Година! С пожелание за много здраве, щастие и нестихващо вдъхновение!

Ani каза...

За много години! Много хубаво, че си решила да подредиш материалите си и честито за новото работно местенце...

Vesi каза...

За много години Кати, много здраве и творческо вдъхновение :) Марти разрешава ли ти да ги подариш :))) Шегувам се, чудесна инициатива :)

Em каза...

Честита нова година, Кат! Пожелавам ти много щастие и много вдъхновение за още повече прекрасни неща!
Възхищавам ти се за начинанието да подредиш, аз все се каня и до никъде не стигам... Честито ти ново подредено крафтърско местенце!

Гуш
Ем

Rosica Katreva каза...

За много години, Кат! Пожелавам ви много здраве, късмет, усмивки, хубави мигове и нестихващо вдъхновение! Днес, както си стоях и реших, че трябва да сложа в ред и моите неща. Искрено се надявам в събота или неделя да отидем до Икея и да понапазарувам малко... :)))) Честито ти ново, подредено, крафт местенце. Сега, подредбата е нещо преходно :))))), но местенцето, си е местенце. Адмирации към Весо и чакаме да го коронясаш. ;)

Елена каза...

За много години, Кати! Продължавай все така да ни вдъхновяваш и да ни развеселяваш :) Честито ново кралство! Приятно творене в него!

Анонимен каза...

Честита и благодатна нова година на всички. Нека новата година ни донесе на всички такива кътчета за работа. Това е и моя мечта да си направя ателие, където да си подредя материалите.

диана каза...

Честита Нова Година на всички. Кати много интересна идея. Поздравления. Всички си мечтаем за собствено кътче където да можем да си подредим всички материали, които никак не са малко. Дано да се похвалим и ние през тази година с реализирана мечта и ние.

Ганима каза...

Честита Нова година, Кат! От месец се каня да сложа малко ред и при мен, може би в началото на тази година ще успея :).
Благодаря за прекрасното местенце за идеи и вдъхновения! *прегръдки*

Unknown каза...

Честита Нова година! Твоята крафт работилничка се е превърнала в много уютно местенце, пожелавам ти много здраве, интересни идеи и творческо вдъхновение!

Cvetelina Borisova каза...

Честита Нова Година!Пожелавам на всички много здраве, щастие и вдъхновение! Поздравления за хубавата идея,Кат! :)

Поли каза...

Чудна идея! И още по-чудно местенце, което как ли съм пропуснала. Честита нова година, здрава и вдъхновена :-)

vilini каза...

За много години! Честити придобивки!
А този дядо Мраз даваш ли го под наем....?!?!

Irina Kirqkova каза...

Честита Нова Година!Чудесно крафт кътче си имаш.Желая ти много вдъхновение и проекти през Новата година.Поздрави! Ирина.

Unknown каза...

Честита и успешна Нова година! Страхотна идея за започване на годината! :-)

Unknown каза...

Честита Нова Година, Кат! Желая ти много здраве, късмет и да продължаваш все така да ни радваш със страхотните си идейки! :)

Unknown каза...

Вдъхновяваща нова година Ви желая и аз. Идеята е страхотна и ще направи някой много щастлив.

Марияна каза...

Честита Нова година! Чудесна идея и добро начало за новата година! Местенцето е станало прекрасно, аз също отдавна искам да си направя нещо подобно, да си имам свой кът, но и това ще стане! Мога да черпя вдъхновение и идеи за подредбата от теб! Да си жива и здрава, да се радваш на новото си работно местенце и много творчески идеи да те спохождат!!!

krechi каза...

Честита Нова година, Кати! Чудесна идея за начало на годината! Моя мъж казва, че имам много неща( само така си мисли), ама ако види твоите... просто ще замълчи :)
Пожелавам си късмет!

Росица Караманова каза...

Честита Нова година и спорна творческа работа! Браво на теб, че можеш да се разделиш с част от богатството си! За мен това е лична победа:) Обичам реда и го постигам макар и за кратко:) А на твоята подредба се възхищавам! Още веднъж -успех!

Borqna каза...

Честита Нова година, Кати!
Страхотна идея - много благодаря за възможността да спечелим малко подаръчета!
Поздравления за подредбата на работното място!
Аз успях да направя това за Коледа - "Ходом марш но кашоните!" - но до снимки не стигнах!
Пожелавам ти много радост, здраве, успехи в професионалния и личния живот!
Късмет и споделена любов!

Anelia каза...

Честита и от мен ! Страхотна инициатива! Включвам се веднага!

Мария Христова каза...

Честита Нова 2014 година!Дано както старата да е пълна с много творчески идеи и прекрасни проекти.Страхотно творческо място си имаш!И аз се включвам!

kami_bonbona каза...

За много години, Кати! Ама ти си свършила чудеснаа работа през последния ден от годината и много щедра награда! Браво и на послушния ти съпруг ;) Поздрави и целувки от мен!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Честита нова година - страхотна идея! Ти си герой ...колко много работа си свършила през последния ден на годината ! Аз не успях да я свърша тази работа ...няма и да е скоро! желая ти здраве, за да работиш, твориш и ни радваш винаги, Кати!

Toni каза...

Поздравления за добре свършената работа! Аз цяла година се каних да си подредя и накрая си посрещнах новата година с неразбория в къта! Но съм си обещала вече да съм по-отговорна и скоро ще поправя грешката. А относно кошницата - мисля, че всеки(било то стар, или нов крафтър) ще се зарадва на изненадки. А дантелки, цветенца и печати най-много обичам, така че си поръчвам на късмета да заработи :) Късмет на всички!

NeliMM каза...

Здравейте и от мен! Честита нова година...пожелавам ви много здраве и творческо вдъхновение! Къчето ви за майсторене е страхотно....пожелавам си и аз един ден да имам такова.....Късмет на всички участващи, късмет и на мен...

Didi Georgieva каза...

За много години и от мен Кати!Поздравявам те за чудесната идея и желая късмет на всички записали се момичета.Много здраве щастие и осъществени мечти и идеи.Ще се радвам ако и други момичета последват твоя пример. Аз нямам и на половината от твоето богатство но ще подаря на един от вас (моля те Кат ти да го изтеглиш)нещо малко но от сърце.Обичам ви!Диди

Kati каза...

Еее, Диди, жеста ти е невероятен. Ти винаги си толкова щедра - аз самата съм била обект на тази твоя щедрост. Благодаря ти много за включването. Ще изтегля още един човек на случаен принцип.

Stefi каза...

Честита Нова година и от мен! Невероятна инициатива, Кати! Надявам се един ден да имам същото кътче като твоето - страхотно местенце!

Unknown каза...

Щастлива и успешна нова година мили дами! Искам да изкажа възхищението си към хора които отварят сърцата си за да дарят радост на други.

marieraly каза...

Здравейте и от мен! Честита Нова Година! Пожелавам ви много здраве, творчески успехи и все така да ни вдъхновявате и радвате! Кат, получих твоята награда , която спечелих от Картичкофурийското предизвикателство "Когато ангелите ни целуват..." Много ти благодаря за всички красоти, които ми изпрати, а още повече и за самата канелена картичка. На живо е много по-красива! Страшно много се радвам , че ми подари и нея! Много ти благодаря!

D.Veselinova каза...

Честита Нова Година и от мен! Пожелавам на всички ви, преди всичко да сте здрави, много весели и обичани. Бъдете все така позитивни и изпълнени с творчески ентусиазъм. Благодаря ви, че ви има!

Art With Heart каза...

За много години ,Кат! Ти си неспирен източник за вдъхновение за мен!
Благодаря за шанса:)

smiles каза...

За много години и от мен, Кат! Аз лично много ще се радвам дори и само през Новата година да продължиш да ни вдъхновяваш с безкрайно креативните си идеи...но все пак благодаря за изключително щедрия жест!!!

vanilin каза...

Честита Нова година и от мен!Страхотно местенце си имаш!Много е оригинална идеята ти с кошницата.Ще доставиш неописуема радост на някого.А дали ще съм аз ,незнам.Късмет!

Unknown каза...

Честита нова година и от мен, и аз днес отново си пренаредих нещата, но покрай другата домакинска работа, ще трябва да продължа и утре, но ще се радвам ако добавя и нещо ново, успех на всички и на теб

Мариана каза...

За много години, Кати! Страхотен кът имаш, със здраве, усмивки и много вдъхновение да го ползваш, пък си имаш и помощници :)

Sоnia каза...

Честита нова година! Нека както ти даряваш пълна кошница с касоти така да получаваш и здраве, щастие и неспирно вдъхновение :)

Unknown каза...

Честита Нова Година и от мен.Пожелавам здраве,щасктие,късмет и много картички за напред :-)

Ири каза...

Честита нова година, Кати! Продължавай все така със страхотните идеи :)

Unknown каза...

Честита Нова Година! Здрава, спорна и благодатна година!

Pepi каза...

ЧНГ Кати, и бравоооооо за този порядък ,който си постигнала-)) поздравления и за идеята за споделяне на любимите крафт материали-)
А на теб лично -много нови вдъхновения желая-и успешното им осъществяване!!
поздрави Пепи

Величка Петкова каза...

Честита Нова Година! С пожелание за здраве ,усмивки и много творчески успехи! Поздравления за чудесната идея!

Galka каза...

Честита Нова Година! Пожелавам ти да се изпълнят повечето от описаните твои желания и мечти. Много здраве, любов и творчески вдъхновения ти желая!

Wildfire каза...

За много години! Много здраве и успехи през новата година, както и нови материали! :)

Unknown каза...

За много години и от мен! Нека и тази година бъде така изпълнена с вдъхновение за вас и да продължавате да ни радвате с красивите си произведения! От скоро и аз реших да се занимавам с това изкуство,но съм още много далеч от вашия професионализъм! Има още много да се уча и определено след като видях изобилието ви от материали-имам още много да придобивам! :)

Nevvy каза...

Ще има ли пак подобна инициатива?

Браво за публикацията! Поздрави и успех със сайта! Определено ще го чета почти всеки ден! Успех с развитието му!


Градски портал ╰┈➤ ① тук

Дигитална агенция ╰┈➤ ① Viseo