Our social:

17 януари 2014 г.

Къде да приберем платовете?

Днес в Картишока ще ви покажа нещо по-странно, което на мен лично ми изглежда супер трудно и сложно и едва ли някога ще го пробвам.

 А именно - как да си ушиете калъфка с цип.
Ето тук жената  е била така мила и любезна да даде схеми, размери, последователност и тн. всичко необходимо. Знам че доста от вас имат шевни машини, така че няма да ви затрудни. Аз моята да си призная нямам никаква идея как се използва - отвреме на време мрънкам на мъж ми да ми ушие нещичко, но сега нещо не иска да върви долния конец като хората ( или има някоя тънкост, която ние не знаем) та съвсем няам шанс да видите бодове от мен.
Но повода да ви занимавам с шев и кройка  е скорошен разговор с Тони /Точица/ при който тя се жалваше че не е измислила как да си съхранява платовете. Та след като попаднах на тази идея - ушиваш си калъфки с цип и ги тъпчеш смело с остатъци от платове, реших че още на някой може да се хареса идеята за по-подредени платове в шкафа.
Храбрата шивачка Кат писа днес за вас.

2 comments:

Toni каза...

Хм, тази публикация ми е убягнала. Веднага си представих как поне за ден -два става малко по-подредено в къта ми...ще прожвам тези калъфи и ще докладвам :)

Plamnito каза...

И аз съм я пропуснала тази публикация! Но... дори ми стана интересно как работи колежката, и аз да науча нещо! Храбро шиене, момичета!