Our social:

30 декември 2013 г.

Календари

Може би вече сте приключили с подаръците за тази година, а може би сте се скатавали в дълга отпуска последните две седмици и в офиса вече са забравили как изглеждате. За нещо като компенсация, а и за да изразходвате малко от натрупаните калории тия дни, ви предлагам да направите по нещо малко за колегите в офиса. Да, знам че са досадни, дразнят ви, омръзнало ви е да им гледате физиономиите, но ако не на тях, то поне на шефа може да се подмажете. Стига е гледал оная гола мацка на календара дет уж рекламирал чорапогащници.
Ако сте разровите из БГ нет пространството, ще откриете прекрасни примери за календарчета. Ето само няколко от тях:
Календарите на Танчето (Tangenta)
страхотните календари на Plamnito, от които научих много
Вечен календар на Ади 
Аз посъбрах щедра колекция в Pinterest от най-различни шаблони и заготовки на календарчета, които спокойно може да си разпечатате вкъщи и да украсите както ви се харесва.
Пробвах няколко варианта, както може да се убедите от снимката - всеки месец на отделна страничка, всички месеци на куп, вадещи се от джобчета месеци и тн.
Подробности в Къщичката.
 Едно е сигурно - догодина ще започна още през юли да ги майсторя, че си е пипкава работа ако искаш да ги направиш както трябва.
А сега ви желая весело, че даже и щуро посрещане на новата година - в добра компания, с хубави хора, пълни маси и стомаси, много усмивки и купона да тече както днес, така и в следващите 364 дни на 2014.  До нови срещи!
Кат от Картишоците

3 comments:

Ellie каза...

Чудесна е идеята за календарите и още повече препоръката да се започне правенето им навреме. Уви, празниците са ме превърнали в слабоорганизирана материя и затова ще отложа за догодина правенето на каквото и да е.
Весело посрещане на Новата година и на теб, Кати! Бъди жива и здрава и все така позитивна и креативна!

Plamnito каза...

Кати, весела нова година и бъди все такак неуморна и креативна! Целувки от мен и прегръдки за Марти и Ева!

Maria Tchotcheva каза...

Този път навреме се снабдих със заготовки за календари, но още не съм ги започнала :)) Ето още някои идейки от Pinterest:
http://www.pinterest.com/sandiemrey/calendar-ideas/