Our social:

2 февруари 2016 г.

Мишок-Картишок

Днес ще скачаме от радост !

Имаме си ново бебче в нашия отбор  - малко сладко Мишле, родено на 27 януари от нахилената мама Роси. И както си е традицията при нас, събрахме се феите орисници около казана с шоколад, къде бъркахме и наричахме, къде хапнахме сладичко за негово здраве...


 ...и на края ушихме и едно топло оделце за бебе Михаил и мама Роси, а за да видите какво се крие зад парчетата трябва да обиколите нашите блогове. Карайте по реда по-долу за да не се загубите:

Оставете мил коментар при всички и накрая се върнете отново тук, за да се запишете и опитате късмета си в томболата в чест на Мишо. Наградата е щедра и от сърце предоставена от друга добра фея  - Бо и нейното магазинче b-wow.net.
Хич не се колебайте, а скачайте в блог-хопа, защото е валиден само четри дни и на 6.02 ще изтеглим победителя.
 


22 comments:

Te4eto каза...

Скок-подскок хоп в Картишок!
Да е прекрасен (и загадъчен) Мишо, както всички творения които видях!

Anelia каза...

Прекрасни подаръци сте направили, мили картишочки! Сигурна съм,че Росалинда ще бъде трогната! Нека ,МИшо, да расте здрав, весел,самоуверен и смел.

smiles каза...

Я, и аз бързичко скокнах до края! Да му се сбъднат всичките орисии, пожелани от прекрасните феи-орисници му пожелавам на малкия кортишочко!!!

Биляна Казакова каза...

Страхотен повод. Да е жив и здрав малкия Картишок! А вие сте спретнали страхотни подаръци! Браво, момичета!

Unknown каза...

Това беше най-страхотното нещо,което съм виждала до сега ! Хем се забавляваш,хем разглеждаш ,хем си мечтаеш и най-вече се усмихваш ! Когато малкото съкровище порасне ще има най-голямото "сърце" , защото всяка от Вас с подаръците си ,оставя част от любовта си и сърчицето си при него ! Пожелавам му да бъде Светлина !

Irina Kirqkova каза...

Страхотни подаръци,които ще зарадват мама и бебе. Да са живи и здрави :)

ABcrafter каза...

Талантливи орисници....невероятни орисии и пожелания! Да е жив и здрав Мишо, обичан и обичащ...

Cvetelina Borisova каза...

Прекрасни подаръци сте направили момичета!

Bo каза...

Ех, скъпи ми картишочки, страхотен блог-хоп сте подготвили за идването на Мишок-Картишок! Толкова се разчувствах, че си представям как се чувства и феичка Росалинда! Да ѝ е здраво, умно и силно, и много щастливо момчето! <3

Aby каза...

Мила Роси, честита рожба! Прекрасните орисници с пълни шепи и сърца са го нарекли да е здрав. Нека да е безгрижен, щастлив и поне толкова талантлив като мама. Поздрави!

Aby каза...

Мили орисници, възхищавам ви се <3

marieraly каза...

Да ви е жив и здрав малкият Мишок-Картишок! Много радост, обич и късмет на него и на цялото семейство!

Ellie каза...

Да ви е живо и здраво малкото, Мишле, момичета! Много мила инициатива! Дай Боже всички прекрасни пожелания да се сбъднат!

Маги каза...

Щастливец е малкия Мишо с толкова добри феи орисници! Страхотни подаръци сте му подготвили, момичета! Жив и здрав да е!

Unknown каза...

Много красиви подаръци и много мили орисници!Нека всяко тяхно пожелание кам бебо се сбъднат и той да расте здрав и много щастлив!

Unknown каза...

Момичета, страхотна идея е този блог-скок! А бебе Мишо е голям късметлия с такива орисници, такива хубави наричания и уникални майсторски изработени неповторими първи подаръци. На него пожелавам да расте здрав, винаги усмихнат и много щастлив, а на мама Роси и цялото семейство - Мишо да им създава много поводи за радост!:)

Dess V каза...

Направих си една прекрасна разходка из слънчевите ви блогове и видях големи красоти, мили Картишочки! Чудесна работа сте свършили и със сигурност ще развълнувате мама Роси! Ще пожелая на малкия бебок здраве, много усмивки и сбъднати мечти!

Stefanova Stiliqna каза...

Супер идея! Благодаря за възможността да спечеля наградата!

Ani каза...

Обиколих с огромно удоволствие блоговете на всички феи орисници. Сигурна съм, че истински ще развълнувате мама Роси! На нея и малкото човече пожелавам да са живи и здрави и много, много щастливи! Мама Роси да се наслаждава на тези безценни мигове с малкото съкровище, защото те минават толкова бързо и неусетно...

Поли Христова каза...

Ще перефразирам една мисъл ,която срещнах някога,някъде без да знам на кого е просто съм я запомнила:Когато се нуждая от чудо, просто поглеждам в очите на детето си и си казвам- аз вече съм създала едно:)!Честито на мама Роси и цялото семейство за чудото, наречено Михаил!Вярвам ,че с толкова прекрасни пожелания,подаръци и положителна енергия насочена към него ще расте здрав,щастлив и обичан :)

Bimba каза...

Благодаря ви от сърце, момичета! Пренесохте ме в приказен, мил и сладък бебешки свят! Насладих се на прекрасните ви подаръци за малкия картишок. Мама Роси ще очарована! На малкия Михаил пожелавам много, много, много здраве, весело и безгрижно детство! С такива орисници могат да му се случавт само хубави неща!

Драга каза...

Прекрасни подаръци за един малък бебо!Браво на Вас!