Our social:

11 февруари 2016 г.

Бързи валентинки 1-ва част

Има два момента, в които ми трябват картички в големи количества. Едният е малко преди Коледа, а другият е по това време или няколко дни преди Свети Валентин. За коледните картички се готвя още от средата на ноември и все някак успявам да измисля картичка, която да повторя поне 50 пъти (не че ми се получават много еднакви, де).
Не е така по Свети Валентин обаче. Повечето ми приятели се сещат в последния момент да помолят за някоя "останала" валентинка... 
Така че тази година реших да не чакам, а се запретнах. Извадих Gelli plate, боичките, бял акварелен картон, разни стенсили и набързо изпринтих няколко дузини в различни форми и с различни стенсили. После им лепнах по един любовен печат и воала!
До фото почти не останаха, но тези "спасих", за да мога да ви ги покажа.
Спомням си времето, когато само мечтаех за желето и правех подобни опити с ацетатен лист, валяк, маска, стенсил и акрилна боичка. Да ви кажа ли?! Пак се получаваше :)

  

 




Толкова от мен. Надявам се да открихте идея за вашите бързи валентинки и да не забравите да ни ги покажете в Цветните сърца в месеца на любовта

ваша:
Ирена