Our social:

17 февруари 2016 г.

Пънчове на Тим Холц.

Днес наминах за стандартната си обиколко-терапия през българските крафт магазинчета и какво да видя - в naborsata.com има намаления. Доста неща са забавни и интересни, но избрах да направя проучване за пънчовете на ТХ. Ако се чудите какво е тх, не е тоалетна хартия, както биха си помислили повечето хора, а е Тим Холц. Той освен дистреси, готини щанци и какви ли не глезотии има и серия пънчове.
Ето какво казаха някои от Картишочките за тях:

шМи: 
"Не че нямам сума ти китки във форми на пънчове и щанци и то пак на Тим Холц, но пънчът му е вълшебен. Много здрав, лесен и приятен за работа. Изрязаното цветенце чудесно се прибавя към същата форма, но по-големи цветя от щанците на Тим Холц. Определено препоръчвам."


 Кали: 
"И аз съм на абсолютно същото мнение като Петя.Взе ми думите дето се вика. Много добър пънч. И листото си пасва с листата от дългия шаблон. Чудесен сет стават с китката"
 А ето и едно сравнение с готините пънчове цветя на Stampin up за които сме писали преди в Картишок. На мен лично голямото тяхно цвете ми е мега любимо.


Вляво е цветето на Тим Холц, а вдясно пънч на Стампин Ъп.
шМи:   "Имам и един от разкошните пънчове цвете на Стампин Ъп. Противно на едно битуващо мнение, пънчът на Тим Холц е съвсем различен от този на Стампин Ъп. Като механизъм, да, приличат си, но формата на цветето на Стампин Ъп е съвсем различна, а размерът почти двоен. И двата пънча имат своите достойнства и не подлежат на преценката кой от двата да си взема, ами човек просто трябва да ги има и двата ;) "

Дали са вашите пънчове или не - вие си решавате. Но ако ги искате - сега е моментът. В наборсата изкушават с отлична отстъпка ;)

И за финал ето го самият Тим, който показва пънчовете.