Our social:

16 август 2015 г.

И хубавите неща си имат край. Арт журнал на Кат (видео)

Не, не съм изхвърлила журнала си  на боклука, нито съм го загубила. Но просто вчера затворих последната страничка от него. Както споделих и във нашата фейсбук група, в мен бушуваха смесени чувства. От една страна, тъга, че е свършил, а от друга нетърпение да започна следващия (вече го почнах дори).
Тези от вас, с които сме се виждали по срещи със сигурност са разгръщали много пъти страничките на Лидл тефтера ми. Но за другите, които живеете твърде далеч от нас, и специално за нашите Картишочки, които живеят в чужбина, е следващото видео прелистване на моя журнал.


И за финал, ако позволите няколко съвета от човек, завършил (успешно или не) няколко журнала .
1. Дръжте журнала си винаги под ръка. 
На работния плот, в най-горното чекмедже, някъде където да го виждате постоянно и във всеки един момент да имате лесен достъп до него.

2. Използвайте го за всички остатъци от хартии, бои, дребни панделки и тн. които винаги хартисват по време на работа. Аз никога не си мия четките от боята – винаги първо ги избърсвам в някоя страничка за да използвам боята, останала по тях. А трупането на малки късчета никому непотребна дизайнерска хартия е национален спорт, що се отнася до запалените крафт маниаци. Така че ето ви един начин да се отървете от натрупаните дреболии.
3. Направете си микс медия кит, а защо не и кът, ако имате достатъчно място.
Сложете на едно място всичко, което обичате да използвате в журнала си. Ето един красиво подреден куфар, който изглежда много удобен при пътуване. Хитрото е пресипването в малки кутийки от кремове например на най-използваните медиуми или гессо.

valigetta aperta
 Източник :http://atreborhobby.blogspot.com/2011/01/anno-nuovo-aj-nuovo.html

4. Не забравяйте дреболиите.
 Работете с престилка или стари дрехи, за да не съсипете някоя любима рокля.
Що се отнася до мястото в къщи – добре е то да е обезопасено, покрито с крафт шийт или нещо тип мушама за да не се безпокоите, че ще изцапате нещо.
Аз лично винаги държа отгоре на бюрото пакет влажни кърпи, руло тоалетна или домакинска хартия и буркан с вода.

Това са някои дребни съвети, но ще видите, че ако ги приложите на практика, страниците във вашия тефтер ще летят една след друга без много усилия.
Ще чакам с нетърпение да ми ги покажете.
Поздрав най-сърдечен
Кат от Картишок

1 comments:

bejko каза...

И тук да кажа ,колко съм очарована от журнала.Като го видях колко вдъхновяваш е в завършен вид се мотивирах по-скоро да доведа и моят до край.Идеята пък за пътуващият кит ме разби и ме накара да съжалявам за скоро изхвърленият кукленски куфар на Таня, ноооо нищо сега ще се огледам за други подобни принадлежности в детската стая ;)Прегръдки!