Our social:

28 октомври 2014 г.

Пазаруването: какво си купих от Лидл.

От два месеца я чакам тази Basteln Woche да дойде и при нас. Гледах в Германия (даже ми донесоха от там календари и разни дреболии, гледах Унгария, гледах Словакия и накрая при нас съвсем скромно, само с няколко нещица. При толкова очакване бях разочарована, но това не значи, че съм си излязла с празни ръце. А и като гледам колко бързо свършиха хартиите и печатите  в най-близкия Лидл, явно доста хора са сметнали нещата за полезни.
Най-накратко да обобщя:
  • повечето неща биха направили коя да е детска душица безкрайно щастлива.
  • продуктите определено са качествени.
  • пънчовете са мънички.
  • има една странна джаджа за ембосинг със сменяеми приставки (която очевидно си взех, ей така да се намирам на харчене).
  • хартиите си струват според мен парите. Аз си купих и трите различни комплекта, които имат в тях по няколко листа “дизайнерска” хартия, както и картон, цветна хартия, цветен паус и различи други допълнения. Има коледен комплект с едни еленчета ( на мен ми допада най-много), има есенен  и още един с букви, лулички, очички и лентички тип за квилинг (204 части пише, но незнам дали в тях не влизат и очичките).
  • аз си купих лепила. Те никога не са ми излишни, така че метнах една тубичка, едно от онова “особено” силното както и брокатените.
Продуктова снимкаПродуктова снимка

  • печатите са сладурски, особено момичешките, но са много мънички. Идеални за детската ръчица.
  • има и един комплект с основи и пликове – имам го от миналата и от по-миналата година, но хич не мога да намеря приложение на странните основи.

Това е накратко. Имаше много по-забавни нещица като календарите например в другите страни. Но какво да се прави… ще чакаме догодина… февруари месец.
Кат от Картишоците

5 comments:

Sophie каза...

мерси за поста, Кат, и при нас сега в четвъртък ги пускат нещата, гледах, че ще има доста пънчове и точно тези брокатени лепила. Може и аз да пиша.

honey_bunny каза...

Па освен да чакам и в Швейцария. :D И аз да пиша. Браво, Кат, добре си плячкосала! :) Кажи ми като пуснат неща в Швейцария, нали си ми връзкар, на теб разчитам. :P Иначе шансът да погледна брошурата клони към 0.

Sophie каза...

Ее, Джиджи, как не следиш брошурите, не знаеш какви одерти изпускаш?! :) Аз на децата пазарувам често, доволна съм, поне нещата са made in Germany, а не China или Bangladesh, от материалите обаче хич не съм очарована- дизайнерските листи не са по вкуса ми- сега се чудя на пистолета за лепило, който ще пускат тук, че съм с един китайски, както и на едни цветни брокати...

Sophie каза...

няма при вас материали, поне на сайта не виждам :p

Kati каза...

И аз на детските дрехи и обувки съм голям фен, моите деца пораснаха с тях. Много качествени материи са, преживяват дори сушилнята