Our social:

25 август 2015 г.

Първият учебен ден- да се подготвим

Сигурно някои от вас вече отдавна прехвърлят варианти в главата си- подаръци, сладкиши, бонбони, цветя, облекло, снимки, тържество, учебници, тетрадки. На човек му се завива свят, само като си представи всичко накуп.
Еуфорията покрай това така важно за нас и нашите деца събитие, най-вече за първокласниците, е толкова голяма, че родителите неусетно попадат във водовъртежа от ангажименти  и едва успяват да свършат всичко, къде остава да помислят за украси и картички. За някои незадължителни, дори излишни аксесоари, аз бих възразила, защото именно те ни поставят една крачка пред всички останали, приковават чуждите погледи, даряват усмивки.
Порових се в интернет за семпли идеи, които биха ви помогнали в подготовката за този ден. Ето кои избрах

Картички-покани с букви и бухалче, символ на мъдростта





Малки подаръчета за децата







И страхотни ученически чантички, а упътването за тяхната изработка може да видите на видеото, което въпреки немския, мисля че лесно би се разбрало. За нея ще ви е нужна дъската за торбички на WeRmemoryKeepers/ Stampin' Up!, но според мен не е абсолютно задължителна.





Толкова по темата накратко, но надявам се достатъчно, за да ви вдъхнови да бъдете на Първия учебен ден неповторими и запомнящи се.

Поздрави от мен,
Sophie от Картишоците