Our social:

19 април 2014 г.

С какво е пълна днес моята крафтърска торбичка.

Снощи обещах да ви разкажа какво си нося на това пътуване. Почвам първо с уговорките. Обещах тържествено да не правя картички тези 4 дни. Имам да превеждам текстове от немски, искам да обърна малко внимание на деца и племенници и тн. Затова взех съвсем малко нещица, колкото да довърша започнатите детски картички за  предизвикателството на Хартиени вълшебства - И АЗ МОГА / I Can Too.

Дистес мастилата 

- не мога без тях, нося ги навсякъде. Прибрала съм ги в пластмасово куфарче заедно с още няколко други пигментни мастила, тампоните, четка с воден резервоар и малко спрейче с вода. Те ми служат и  за фон, и за оцветяване на печатите и дори за надписи.

Дистрес маркерите

 за срам, този път ги забравих. Иначе вървят в комплект отново с четка и с една малка бяла дъска, която ползвам за палитра

Силиконовия пистолет и резервни пръчки 

- друго мога да не нося, но това винаги си го вземем

Основи за картички

 - без тях трудно може да се получи готов продукт.

Блокчета хартии

 - днес взех 2-3 големи А4 блокчета, някакви немски и скучни.

Печати

 - днес нося само разпечатани дигитални, които винаги стоят на камари по работната ми маса. Обикновено вземам и една папка с джобчета, в която има силиконови тип универсални - точки, дантели, ръкописно, ноти, малки цветя и тн.

Дантели и панделки 

- награбвам някакви от панера без ясна мисъл. Просто без тях не мога. Задължително канап, подхожда на всичко.

Лепило

- двойно лепящо тиксо, сухо лепило, washi tape - не заемат много място, а са важни.

Дреболии

- всичко което съм видяла по бюрото ми - нахвърляно по текущите проекти се прибира в малки джобчета с цип.

 Това е един много бърз преглед на крафтърския ми багаж. Но малката подробност е, че поне докато съм в Плевен знам, че ако нещо ми потрябва мога да изприпкам да си го купя. Както стана и днес - мама искала картичка за 60-годишнината на скъп неин братовчед, и то за утре. Сестра ми искала две картички за госпожите на племенника, но да са специални - свързани с децата, детска градина, цветя, благодарности и тн.  А аз си нося само розови и лилави материали за момичешки детски картички. Да живеят крафтърските магазини. А иначе аз нямаше да работя този уикенд. Въобще не!

2 comments:

Bimba каза...

Благодаря ти, че ни позволи да надникнем в твоя ктафт куфар :) Най-много ми хареса куфарчето с дистрес мастилата - практично и удобно за пътуване!

Toni каза...

Мота торба пак беше пълна и пак си остана непокътната. Всеки път си нося материали и всеки път си ги връщам обратно недокоснати. А като не си взема ми се прави картичка :)