Our social:

8 март 2016 г.

Честит празник, прекрасни Жени!

Слушам разговор между колеги.
Абе, утре е 8-ми март, к'во ще правим?
Е как какво - ще викаме, че е комунистически празник, че иначе трябва цветя да носим на половината офис.
Побързах да добавя. И картички да не забравите. И мили думи и усмивки - също.
Кой каквото ще да казва - празник си ни е. 

И то защото самите ние го правим такъв. Усмихваме се повече. Облечени сме красиво. Постарали сме се да почерпим колегите с нещо сладичко. Радваме се на шеговити послания от приятелки, придружени със снимка на строен пожарникар... Слушаме със сълзички в очите стихчето за Мама, научено вчера в детската градина... Обаждаме се на нашата Мама да ѝ кажем колко много я обичаме. Купуваме цветя за учителките в детската градина и училище. Купуваме стръкче зюмбюл и за бабите. Подаряваме си чифт обици от Мола. Уговаряме кръчма с дружките, за да празнуваме по женски. Поздравяваме с усмивка съседките в блока. 
Празнично ни е. 
И красиво, цветно и пролетно.
Нека бъде такова и утре, и на 8 април, и на 9 май и на 10 юни. Но 8 март е само веднъж, така че: Честит празник, мили мои прекрасни Жени. 

Кат


Честит празник и от мен, прекрасници! Бъдете усмихнати, бъдете красиви, бъдете себе си! Празнувайте  с достойнство на принцеси, вдигнете наздравица, веселете се и танцувайте така, сякаш никой не ви гледа!

 
ваша: Ирена

Честит празник, прекрасни Жени! Бъдете обичани и обичащи, дарявайте усмивки, създавайте красота, правете Света едно по-добро място! 

Честит 8-ми Март! Бъдете горди и уверени жени, смели в мечтите и начинанията си! Бъдете винаги красиви и нежни и не забравяйте, че призванието на жената е да прави света по-добър!

Снежи

Честит празник, дами ! Бъдете силни и смели, нежни и романтични, красиви и обичани. Намирате поводи за усмивки или създайте много такива край себе си и нека Вдъхновението да е винаги с вас.
 Прегръдки и от мен: 

 Кали

 

 

 А ако случайно точно днес ви дойде муза да творите нещо по женски, не забравяйте да се присъедините към текущото ни предизвикателство в Картишок микс медия:

ММП 10: Непокорна, дива и красива!

Поздрави от нас, Картишочките.

2 comments:

Ellie каза...

Честит празник, мили дами! Бъдете живи и здрави, все така вдъхновени и вдъхновяващи! Да ви се връщат стократно хубавите пожелания :)

Поли Христова каза...

Честит Празник и на вас:)!Бъдете здрави, обичани и желани винаги!