Our social:

13 декември 2016 г.

БГ феи с идеи: Мари и нейните предложения за коледна украса

 Мари е наша честа гостенка. Тя винаги с желание споделя с нашите читатели креативните си идеи и добри хрумвания, на които е попаднала в нета. Днес ни гостува с публикация за коледната украса

Здравейте Картишоци и всички творящи хора, които често се отбиват тук! Вече е краят на годината, наближават светли празници и всеки иска да почуства коледния дух.Сега е време за обич, топлина, красота , добрина и настроение. Време за подаръци, за дома и семейството. По този повод струва ми се,  Кат ме помоли, а пък на нея може ли човек да и откаже , да направя кратък обзор на коледната украса, която съм правила. И ето връщам се назад и започвам от самото начало. първите мйи опити са от преди 3 години, края на 2013 , Тогава имах много малко инструменти, режех всичко на ръка. Нямах даже силиконов пистолет и съм лепила с разни не съвсем хубваи лепила. Сещам се , че доста се борих да залепя панделка по ръба на кръгчето и не ми се получаваше много добре.Можете да разгледате публикациите в моя блог:
Идеята , по която правих тези играчки, я видях ето тук. Не успях изцяло да я осъществя, защото щеще да е доста трудно да изрежа достатъчно добре кръгла рамка.
 Продължавам нататък. Коледна украса от края на 2014 година. Ето какво съм правила тогава:
А ето и едно уроче , ако някой случайно не е попадал на него, може да му свърши работа:
Поглеждам към 2015 година. А там има ...тук за основа на украсата съм използвала част от ролка тоалетна хартия , а по-големия кръг е от тубус:
И ето вече стигнах до настоящия момент. Като сравня с предните години, доста съм закъсняла.А съм направила само няколко човечета.
 

Пожелавам на всички, много настроение и усмивки!
 
Мария