Our social:

29 май 2017 г.

Тя е: Martina Stoycheva!

От днес тя  също така е и Мартина от Картишок. 

Кажете и добре дошла!

Появи се внезапно в нашето микс медия предизвикателство преди няколко месеца и обра овациите на целия ни екип.  Прави страхотни картички, различни, запомнящи се и ужасно добри. Изпълва със съдържание думата микс медия.
Но! Освен това Марти е умна, мила и красива, добър събеседник за сладки приказки и кафенце, умее да изслушва, обича да помага със съвет и знае много за крафт света.  С една дума, ние я разпознахме като наше другарче в голямата игра, наречена Картишок. 

Хареса ни размаха, с който подхваща ту едно ту друго лично предизвикателство. Дали ще прави сложни албуми с милион сгъвки, за които вече разказа ето тук /Once upon a Spring ...имало една Мартина с чудни шити албуми/, дали ще твори ATC картички, които раздаваше с пълни шепи в Габрово, или пък ще маже платна с които обира наградите в чужбинските предизвикателства - все си е тя, с усмивка и неподражаем стил.











 



 Докато една част от нашия екип е в заслужена почивка, отдавайки се на други предизвикателства, Марти със свежи сили ще ви вдъхновява в Картишок  и с радост ще споделя с вас знанията си.
Помолихме я да разкаже с няколко думи кои са любимите и марки и продукти в момента:
Точно в момента  бих казала всичко на Prima Marketing, Finnabair и Pentart.
Любими са ми пастелите на Prima, акварелните им бои също - толкова богат избор на цветове имат. Любими са ми цветята им, най най най добрите цветя на пазара.Уникални като цветове, форми и огромен избор.
На Finnabair: Всичките им Art basics. Гесо, 3Д  мат гел, текстурната паста, леката паста и другите им продукти. Харесвам още мика пудрите, glass glitter едрия им брокат, всички видове opal magic продукти, въпреки че още не съм се уредила точно с техните, печатите, стенсилите...  Много харесвам и art alchemy боичките им. Цветовете им са страхотни.
Всичко, което е в малки бурканчета много много ми харесва!
Ако в нейния отговор се чувствате изгубени и имате нужда от преводач, не се безпокойте - само задайте въпросите си в коментар под тази публикация и ние ще и възложим да ни разкаже повече за непознатите продукти в следващите си статии.
На въпроса ни за любимите техники, отговорът беше далеч по-кратък:
Техниките ми почти постоянно се променят, но в основни линии винаги използвам стенсил и паста като основа и после добавям цвят.




 

Тук някъде спряхме да питаме и решихме, че красотата на любимите и творби ще е достатъчна като за начало. Вярваме, че това е началото на едно добро и ползотворно сътрудничество и за нас, като екип Картишочки и за вас, нашите читатели. Ако искате да видите повече нейни творби, посетете блога и: http://martinastoycheva.blogspot.bg/
На всяка цена да надникнете днес и в Kartishok mix media предизвикателството за да  видите с какво точно ще ви изненада и вдъхновеи Мартина там.

 И на финала, още веднъж от нас: Добре дошла, Марти!

екип Картишок