Our social:

7 август 2017 г.

За предизвикателствата

Наскоро прочетох една статия, в която авторката споделя впечатленията си за психолога Маслоу, както и едни 18 белега, които отличават хората, които се самоусъвършенстват. 
Четох я, пътувайки на дълъг път, та имах време да си помисля за нещата, които ме предизвикват да уча нови неща, да се развивам, да не стоя на едно място, 
Сигурно всеки от нас може да намери себе си, ако не във всички, поне в някои от тези белези. Но целта ми е да помислим и поговорим искрено и лично за нещата, които ни предизвикват да се развиваме в нашето любимо хоби.
Някои от тях намираме в YouTube и Pinterest, но най-често вдъхновението да опитаме нещо ново, ни застига докато се "ровим" из блоговете за предизвикателства.
Хайде скъпи мои, признайте си колко часове от живота ни преминават, прелиствайки участие след участие, цъкайки с уста и възхищавайки се на идея, техника или прецизно изпълнение.
Аз си признавам без бой и ако трябва да съм честна, трябва да кажа, че точно предизвикателствата ме подбутваха и продължават да ме държат вдъхновена, stand-by и както искате наречете състоянието, в което човек иска да научи и опита повече, търси начини, радва се на чуждия успех или запазва линка за по-късно повторно разглеждане... (умишлено пропускам темата за новите материали, които пълнят wish list-а ми)
Ето по тази причина и събрах за вас някои от предизвикателствата, в които надниквам и понякога участвам.
Започвам с тези, в които приемат картички:
http://kartishok-challenges.blogspot.com
http://cardsaddicted.blogspot.com
http://crazychallenge.blogspot.com
http://cardmaniachallenges.blogspot.com

и продължавам с тези, които приемат и/други проекти:
https://art-journal-journey.blogspot.com - по-големи от А6 проекти, неограничен брой участия и предизвикателства
http://scrapping4funchallenges.blogspot.com
http://art-piaskownica.blogspot.bg/
а в този блог периодично публикуват подобни списъци с текущите предизвикателства
http://mixedmediaandart.blogspot.bg/

Не забравяйте внимателно да прочетете правилата за участие, както и условията за получаване на награда. Някои изискват освен линк към предизвикателството, да споделите и техния банер, други очакват да коментирате публикацията на предизвикателството, а други - нещо друго.
Ако се затруднявате с езиците, няма страшно - винаги може да използвате Google преводач, а някои блогове дори си имат в страничната лента вмъкната притурка с преводача.
Надявам се да се срещнем някъде из блог пространството.
Приятни забавления!

1 comments:

Kati каза...

Полезна информация на едно място. Благодаря, Ренка.