Our social:

1 март 2015 г.

To do: Хайде да играем момичешка игра (срок до 4 март).

Идеята дойде от Руми.
Нека да се предизвикаме на тема mix media проект.
Допълнението е мое:
Нека темата да бъде "She art", a поводът - 8 март и Празникът на готините мацки.


 И нека момичешкия купон да започне сега!
  • За да се включите трябва да направите "нещо" със смесени техники. 
  • Може да е картичка, платно, колаж, кутия - няма значение.
  • Размерът също няма значение  - но все пак имайте предвид, че ще го пращате по пощата.
  • "Нещото" трябва да се върти около жените - било то момичета, мацки, баби или лели. Може да използвате печати, снимка, илюстрация, картинка - каквото искате.
  • Нека да има послание, текст, думичкa

 Когато сте готови се запишете в Мистър Линки по-долу. Имате време до 1 март.
После кой готов - готов. Размесваме  имената и след това всеки праща на когото се падне късметчето му. Съответно и вие  получавате вашия  подарък навреме за  Осми март.

Лесничко ми е на мен. Изгледала съм поне стотина дъски в Pinterest на тази тема. Ако вас обаче ви плаши, може да намерите вдъхновение на тези места:
 Очаквам ви д огромно нетърпение. Обещавам да ви мотивирам, стимулирам, вдъхновявам и тормозя редовно за да се засрамите /Джиджи, чу ли?/ и да направите "нещо".




12 comments:

Irena Stefanova каза...

Пу първа! Записвам се с най-голяма радост :)

honey_bunny каза...

Въобще да не ми го броиш коментара като записване, че ще ти дърпам ушите, Кат! Не стига, че ме вкара в приключения и разходи, а ми и ще ме тормозиш. :D Колкото и да съм изкушена от размяната, не мисля, че съм озряла. Още се уча. :) Long way to go, преди да споделя нещо мое. ;)
Много вдъхновение желая на всички момиченца-кокиченца, които се запишат в размяната! <3

Unknown каза...

И аз се записвам.

Toni каза...

Иска ми се и аз да се запша, о ще го направя като(ако) успея да нправя нещичко. Днес започнах с мацането на една кутия, ама да видим ще добие ли вид за показване...

Te4eto каза...

Ясно е написано - записване в Мистър Линки - ааа, да не се карам сега :-)

Toni каза...

Предизвика ме жестоко. Сън загубих да мисля какво да направя. От кутията нищо не става. Обмислям картичка...или пък колаж...до другата седмица!

Поли Христова каза...

И аз реших да се предизвикам,макар че нямам много материали и опит за да се впусна в това приключение!Да се надявам че 5 шаблона, 2 структурни пасти ,акварелни боички , печати и огромното желание да направя нещо ново ще ми помогнат да не се уризиля :)

Petya каза...

Много ми е трудно - иска ми се, но не ми стиска :) Като гледах клипчетата, страшно лесно ми се видя, но като започнах - ужас, нещо не ми се получава фона, иначе с женската фигура съм готова - определено ще опитам пак и ако се получи естествено ще се запиша. И аз като Тони - тази нощ от 2 до 4 го мислих, как да стане...

Поли Христова каза...

Струва ми се ,че и аз скочих в непознати води в момент на умопомрачение:):):).Дано получателят на моя шедьовър има чувство за хумор и всеопрощаваща нагласа:)Само да не ми зачетете този коментар като заявка за второ участие мнооого моляяя:)Хубав ден на всички и успех!

Kati каза...

Важното е купон да става. И да се престрашим да скочим :) извън зоната на комфорт. Ето, аз вчера завърших платното, а колкото повече го гледам днес, толкова повече си мисля, че ще го поправям утре.

Kati каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
duende каза...
Този коментар бе премахнат от автора.