Our social:

7 март 2015 г.

На кафенце при Кат (видеоклип).

Здравейте сладури. Днес вместо да ви зарадваме с нова техника, както е по традиция в съботния ден, реших в чест на утрешния празник да ви запозная с …мен. Или поне с части от мен, тъй като снимаше седем годишния ми син, и на моменти ще виждате предимно блузката ми. Каня ви да си изпием кафенцето заедно и после да разгледаме моя крафтърски кът. Какво стои най-отгоре, как съм избрала да подредя печатите си, хартиите, боите и стенсилите ми? Какво стои най-отгоре в листа ми с любими продукти? Отговори на тези въпроси, както и някои идеи за подредба на материалите ви ще намерите в любителското клипче по-долу.
IMG_0407
Ако съм успяла да ви изненадам или заинтригувам с нещо, или пък искате по-подробна информация, пишете в коментар към тази публикация и аз ще ви отговоря при първа възможност.

Кат

2 comments:

duende каза...

Супер кътче! За момент се изкуших да го покажа на домашните ми, за да видят, че нямам чаааааак толкова много неща :) Подреждам през месец и винаги е разхвърляно при мен. Сякаш хаосът е най-доброто решение :) Усмихната събота и на теб Кат!

Toni каза...

Имах удоволствието да преровя всяко чекмедженце от къта ти :). Много е хубав, подреден и интересен. Хареса ми и първата страничка от журнала. Ще чакам покана за градинско парти тази година ;)