Our social:

24 март 2015 г.

Разоряване в Лидл. Отново. По Великден.

Понякога си мисля, че все някога ще се наситя и ще спра да купувам. Защо ми е например 3-ти пореден силиконов пистолет? Само за да си ползвам готините цветни и брокатени пръчки. Ами не знам, но се сдобих с него миналата седмица от Лидл Германия. Само за да открия после, че в началото на април ще го има  и в България. Както и пръчките, разбира се.

Освен него ще има и пънчове, но само тези в комплекти (22 лв) – не и готините големи, които преследвахме миналия път. Но пък видях една комбинация с бордюрни пънчове, които ако се продават и при нас ще си струват.

Хартиите този път ще ги пропусна. Все пак имам твърде много от предишната покупка. Но пък изглеждат свежи и пролетни.

Но знам какво със сигурност ще си взема. Четки. Все пак в микс медията пада голямо мацане. И платна разбира се.

Боички и пастели също си взех от Германия. Въпреки че имам по един комплект. Но знае ли човек…..Ще ги има и тях.

И нещо за което се чудя – дали има смисъл от това лепило?

Всички тези предложения по-горе ще видим в Лидл България в началото на април, малко преди Великден.
Но пък този четвъртък ще има печати. Да не забравите да наминете.

2 comments:

Поли Христова каза...

Пистолетът за силикон се оказа доста добър и издържлив.Аз имам същият от Лидл. Купих си го преди повече от година някъде и вече няколко пъти го забравям пуснат по цяла нощ, изпускам го редовно на пода,опитвам се да изкарам силикона от незагрял пистолет при липса на търпение и други издевателства и още работи:):)Мисля че си струва, ако мога да бъда полезна с мнение.

Kati каза...

Поли, права си -оказа се неочаквано добър. Аз досега си мислех, че зависи повече от силикона отколкото от пистолета, но този го пробвах с няколко вида силикон и се държи чудно - въобще не тече.