Our social:

5 октомври 2013 г.

Честит празник!

Ако вие сте отскоро в средите на Картичко-правещите, едва ли знаете какъв празник е днес. Повечето хора дори не знаят, че има такъв ден - Световен Празник на майсторите на картички! (или Картичкофурийски празник, както го наричам аз по името на най-популярния блог за картички в България - Картичкофуии.)

Но празник има и той е днес. Защото ние, лудите фенове на това красиво хоби в България хич не сме малко, а и се увеличаваме с всеки изминат ден. Така че днес празнуваме, разменяме си картички, подаряваме на близките си и се стремим да дарим повече хора с усмивка. Това е, което ни тласка  да продължаваме да се лишаваме от сън, нови обувки, време с децата и какво ли още не - желанието да видим усмивката и радостта в лицето на този, който получава нашите ръчносътворени, мислени и премислени, направени с много любов картички!
Честит празник, момичета и момчета, желая ви неспирно вдъхновение, малки късчета време само за вас и хобито и пълна торба с материали от дядо ти Коледа!
Кат от Картишоците

7 comments:

Being shMe каза...

Честито, Кат, честито на всички страхотни творци!

Didi Georgieva каза...

Ех Кати колко добре си го казала само.Честит празник и от мен на всички момичета.Бъдете живи и здрави и продължавайте да творите с любов и старание. Струва си-повярвайте ми!Все някой има нужда от вас.Доброто винаги побеждава!

honey_bunny каза...

Кат, едва ли някой може да го каже по-добре от теб!!! <3 Честит празник и на теб, и на всички картичкоправещи! :-*

Rosica Katreva каза...

Мили ми сладурки, честит празник. Дано винаги да сте заредени с положителни емоции и вдъхновението да е с вас. Бъдете здрави и не спирайте да творите. Целувки от мен... :)

Plamnito каза...

Мили, сърчица, честит празник и от мен!

Sophie каза...

Ехее, ама че добре си го казала- от колко неща материални съм се отказала по мое желание, за да мога да получа кашонче радост за душата :) Желая ви повече свбодно време и неспирно вдъхновение!

Pepi каза...

Честит празник Кати, най-активната от активните ,най забавна от забавните, изключително креативна и това което те прави уникална и особено ценя- Чувството ти за хумор! Продължавай в този дух-)))) Честит празник на всички картичкофурии и картичкофеи- момичета, нека да творим!.....