Our social:

5 август 2014 г.

Скрапбук албумче от тоалетна хартия


Най-новата модна тенденция в нашето малко БГ крафт общество са албумите. Ем и Елшите като цяло повлякоха крак, макар че има страхотни талантливки, които правят невероятни албумчета от години. Но Ем доказа, че не е нужно кой знае какво специално знание и умения за да запази човек спомените си. Достатъчно е само желание.
Днес аз ви предизвикам с едно мини-албумче, направено от…..ролки тоалетна хартия.
Попаднах на идеята бродейки из Pinterest и се заех веднага да я реализирам. Ако се чудите дали съм развила цялата тоалетна хартия за да взема празните ролки – не се наложи. Винаги си събираме с Марти по няколко – човек не знае за какво ще му потрябват. Ето и линка с урочето:
Ето в този сайт видях най-подробни разяснения в снимки:
http://www.scrapbook-crazy.com/how-to-make-a-toilet-roll-mini-album.html
Toilet Roll Mini Album
measure the rolls
Има и доста клипчета в нета, за любителите на видеото:

А ето го и нашето първо мини-албумче, посветено на лятната ваканция и приключенията на Мартин.
th2th1th3
Сещате ли се вие за какво бихте го използвали? Давайте идеи смело.
Поздрави от мен:
Кат от Картишоците дето събира много ролки от тоалетна хартия

3 comments:

bejko каза...

Аз не събирам ролките от тоалетната хартия,но това албумче определено ме мотивира да започна.Имам и две свободни халкички :)

Plamnito каза...

Гледала съм много клипчета на такива албумчета и си събрах достатъчно голямо количество ролки. Дори и има един неосъществен опит за албум, който се превърна в кутийки-възглавнички за бонбони. Но албумът на Марти наистина ме мотивира да опитам отново! Марти, страхотен албум!! Браво!! След време ще разбереш какъв щастливец си, понеже можеш да живееш мечтите си в ръчната изработка!

Kati каза...

Благодарим за милите думи, момичета. Хич не се колебайте, ми спретнете по едно "мини". Нашето стана за около час - от момента на харесване на идеята до финалните украси. Лесна и забавна работа.