Our social:

2 май 2015 г.

Кауфланд и бош: ножица за нас

Знаете, че ние в Картишок сме фенове на Лидл. Но от време на време се случва да намерим нещо интересно и при конкуренцията. Днес ще хвалим Кауфланд и по-специално съвместната им промоция с БОШ.
Нормалните крафт хора (да се разбира жени) биха отминали с небрежно махване на ръката всичко, което изглежда така:

Същото направих аз самата, минавайки вчета покрай рафта с изложените за проба инструменти. Моят мъж се заинтересува от някакви си бургии, но на мен не ми се стори грам интересно да гледам някакви машинки. До този следобед, когато шМи въодушевено не ми се обади да ми се похвали, че се е сдобила с горното. Реших, че окончателно е полудяла и е тръгнала да става майсторче на плочки за баня. Само за такова ми се струва подходящо горното.
Ако се чудите какво е – да ви кажа:  Универсална акумулаторна ножица Хео
Служи за: Декоративни материали, картон или килими - с универсалната ножица на Bosch режете по всяко време лесно и бързо най-разнообразни, гъвкави материали - и то без кабел.Ето и добавената стойност, която един крафтър вижда в нея (копирано направо от чата):
  • Защо? Това е електрически ротационен нож, който реже мукавата екстра. Край на рязането на пръстите при кориците на албумите.
  • Цената е добра - въпросното уредче от 90-100 лв. редовна цена с точките, които си налепите струва 60 лв.
  • Бърза проба: дори и с малкото останал заряд на батерията преди да я сложа да се зареди като хората, го пробвах на  гофриран картон и мукава 2мм, супер е. Сега трябва да изтрая цели 5 часа за да  се зареди батерията и после ще му стопя кабелчетата. Ще има и коментар след бавната проба.
  • Батерията е едно от готините неща на уредчето -  литиево йонна е, зарежда се и си го ползвате без кабеляци и тн.
пък си е Bosch...  марково, баш като за крафт-кифли.

Поздрави от двете кроасанчета
Кат и шМи

2 comments:

Miss Emerald каза...

Ха-ха-ха, Кат, не се сещам да има твоя публикация, която да не ме усмихне поне веднъж докато я чета. И този път не направи изключение и направо се смея с глас в момента, след като прочетох за крафт-кифлите.
Ще си призная, че с леко пренебрежение взех талончето за лепенето на точки при едно пазаруване от там и след щателно разглеждане реших, че нищо няма да ми е полезно. Ти сега ме караш сериозно да се замисля. Да знаеш, че ще чакам с интерес коментара след бавната употреба.
Хи-хи-хи, крафт-кифли, а?

Plamnito каза...

Вълшебници! Така увлекателно разказвате, че ако решите да представите един циркуляр, ще се помосля, че говорите за миксер! Бъдете вдъхновени!