Our social:

11 ноември 2015 г.

Пазаруването в Лидл - част 5.

В Картишок сме фенове на Лидл, и друг път сме писали публикации по темата: крафт материали в Бакалията. Няма и как иначе, като повечето неща, които се продават под собствените им марки всъщност са на известни немски крафт фирми. Затова бързам да ви кажа, че в брошурата, която ще излезе този четвъртък (12.11 брошура, а ще се продават от понеделник 16.11) ще се предлагат познатите вече неща – цветни хартии, пръчки за силиконов пистолет, големите пънчове на прилични цени, както и комплекти малки пънчове. Миналия път се разграбиха за часове, така че побързайте.
Ако вие сте от майките, за които Лидл е само място за детски дрехи, то все пак помислете за децата си. Един пънч и едни хартии и ето ви бърза и лесна картичка.
Освен това този път ще има и китове за картички, които са особено подходящ подарък за деца. 
lidl2lidl3

114344_1
Slika proizvoda
paper
Разбира се ще има доста коледни нещица – панделки, хартии, стикери, дървени елементи за декорация – с една дума – доста причини да си сложите напомняне в понеделник сутрин да минете за кроасанче, айрянче и нещо покрай тях.
Slika proizvoda

A що се отнася до нас, запалените по микс медията – както споделих и в нашата фейсбук група, аз лично смятам да тествам спрейовете. Идеята им е да се ползват за коледни декорации тип сребърни шишарки, но какво пречи да ги пробваме и в арт журналите си?

113399_02_f
Е, ще се видим в магазина, нали?
Кат от Картишоците, верен фен.

1 comments:

BEARKIS каза...

Този път задължително ще отскоча!Благодаря за информацията!!!!!!!!!!!