Our social:

9 януари 2016 г.

CHA 2016 - да повдигнем завесата и да видим какво ново.

Ако съкращението CHA не ви говори нищо - значи не си падате по най-новите модни тенденции в крафт света. Craft and hobby Association организира в началото на януари ежегоден "панаир" на който всички водещи производители, уважаващи себе си големи търговци и артисти присъстват за да видят какво ново ще се появи на крафт пазара тази година. Ясно е, че малко от съвсем новите нещица стигат до страната ни толкова бързо, колкото ни се иска, но все пак може да помечтаем малко.
Както обикновено подборът ни е личен и силно субективен. Всички представени производители и продукти може да видите в табличка тук:  http://www.scrapbookupdate.com/cha-mega-show-2016-sneak-peeks/
Започваме с всеобщия ни любимец Тим Холц, който отново доказва, че е гениален бизнесмен освен талантлив творец.

Tim Holtz и Sizzix Alterations
и сега моля, затаете дъх ( и по-специално Джиджи)

Следва отново същия господин.
Tim Holtz и Stampers Anonymous
Добавил е към лудите пилета, които направиха фурор миналата година, още по-луди котки:
 Освен тях има уникално добра поредица фонови печати, повечето от които крайно подходящи за микс медия и арт журнали, но не само. Дори не знам кой да ви покажем по-напред.




Ranger: Wendy Vecchi inks - три страхотни цвята на Archival.
 И оставихме за финала най-доброто, отново от батко Тим. Малки стенсили за картички и микс медия.
Групирани са по три в комплект и изглеждат като нещо, което на всяка цена трябва да притежавате!
Спираме дотук, че прасенцето-касичка е сериозно заплашено от счупване и изпразване до последната стотинка. Но ще следим забавните нещица за вас и ще ви информираме, дори и с риск да допринесем за вашите фалити. А едва онзи ден изброявахме какво искаме за 2016.

 .