Our social:

3 януари 2016 г.

Crafter wish list 2016/или списък със желани крафт материали през 2016.

Кали:
За новата година бих искала да се сдобия с Fuse Tool,
 a в сферата на мечтите бих си пожелала една малка крафт стаичка или поне собствено бюро та да не се налага да работя на холната ми маса.

Джиджи
  • През 2016-а искам да пробвам нова техника за оцветяване. Все още не съм решила окончателно, но се колебая между восъчни моливи и акварелни маркери. Затова за сега в списъка ми с покупки за тази година стоят Prismacolor Premier, Faber-Castell Polychromos или Caran d'Ache Luminance като моливи и ZIG Clean color Real brush акварелните маркери.



  • И аз като Кали си мечтая за едно по-голямо крафт бюрце, по възможност П- или Г-образно.
  • Може би бих инвестирала в техника за снимане на клипчетата ми, защото си падам малко перфекционист, но ще видим дали ще задържа инерцията, която съм набрала.
  • Решила съм да реализирам или поне да доизмисля някои нематериални аспекти на хобито ми.

shMe

След като Блогър беше лош и не пожела да запомни моя списък с успешни новопридобивки за миналата година (в резюме: имаше нахвърляни впечатления за Синч подвързващата машинка, за Фюза, за някои продукти на Stampin Up и накрая за Prismacolor Premier моливите), искрено се надявам днешният ми опит да е по-добър.

За новата година си пожелавам на първо място лична по-добра организация. Не свободно време (повечето от вас може би ще разберат), а по-добра организация, която да ми позволи да правя нещата, които обичам без чувство на вина, че в същото време изпускам да направя нещо друго ;). Имам няколко огромни проекта в главата, които направо ще я пръснат, и току що очертаната ми цел номер едно е критична за реализирането им.

От гледна точка на материали - бих искала в края на 2016 г. да имам нужда да подновявам всичките си изразходващи се консумативи. Това би значило, че цяла година съм творила и съм постигнала успешно цел номер едно.

Е, добре, де, няма да се словоизливам повече, а ще напиша нещо по-материално. Искам нова баня. Истината е, че от към крафт материали, освен написаното по-горе, нямам какво повече да искам. Това ще рече, че най-сетне дойде времето на банята.
Желая ви една изпълнена с любов, мир и много ярки цветове Нова Година.

Софи

Списъкът ми е дълъг и проблемът е не толкова в това, че не мога да си позволя всичко накуп. Проблемът е, че не мога да смогна на новите продукти и материали, които засипват пазара и които искам непременно да имам. Крафт местенцето ми вече е претъпкано с какво ли не, макар че получих желаното ми Г-образно бюро отдавна, но повярвайте то изобщо не помага в случая.

1. Искам да се науча да поддържам ред на работното ми място. Мисля, че това е една от основните причини за бездействието ми напоследък. Сядам на бюрото си и докато разчистя тук-там и музата ми взела, че избягала. И като става въпрос за организацията, съм решила, че трябва да обърна особено внимание на някои мои любими продукти и тяхното съхранение като например Stampin' Up! мастилата, тъй като вече имах случай, при който ми изтекоха странично поради това, че по невнимание ги бях набутала не както трябва в кутията. Ето този стелаж ми е едно от желанията.



2. Имам крещяща нужда от принтер. И то отдавна. Но все отлагам, защото тази тема ми е доста чужда, а и уж се оправям с този вкъщи... Истината е, че си трябва, особено, ако си решил да се занимаваш със скрапбукинг, графичен дизайн, фотография и подобни. 

3. Да съм представител на Stampin' Up! има и своята недобра страна - с всеки нов каталог пристигат и нови продукти, които искам и трябва непременно да имам. Така от този януари стартира новият пролетно-летен каталог с уникални печати в стъпки, пънчове например балони, прелестни щанци, дизайнерски хартии. Мисля,че този месец се очертава да фалирам ;) Ето някои от тях.






4. Отдавна съм им хвърлила око - магнитната платформа за Big Shot и плоскостта за прецизно рязане Precision Base Plate. Последната е предназначена за перфектно изрязване на детайлни елементи и е решение на проблем, с който не един от нас се е сблъсквал.



5.Ще актуализирам колекцията си от Prоject Life карти снови свежи дизайни



Кат
Аз в дните на след-коледните намаления по всички крафт сайтове обявих, че на този етап нищо не ми е толкова желано и належащо. Обаче после Бо внесе цялата гама от любимите ми Brusho colors и аз моментално грабнах десетина цвята. Сега мисля кои ще са следващите 6 :) 


Друго, на което съм хвърлила око, макар че едва ли ще си го купя (предвид факта, че нямам истинска машина и режа само с машината за паста) са едни щанци - Tim Holtz Sizzix MIXED MEDIA Thinlits Die.

 
 Много харесах и всички нови стенсили на Каденс, които Наборсата внесе наскоро.




Винаги искам още и още печати - никога не ми омръзват, особено тези на Paper Artsy 


Искам и нови шаблони на

Но нека спра дотук, че колкото повече мисля, толкова повече неща измислям и списъка става по-дълъг. А тепърва ще чакаме представянето на новите продукти на годишното изложение на производителите на крафт материали CHA 2016 , което започва на 7 януари. 
А вие? Имате ли си вече списък с покупки за следващата година?