Our social:

29 януари 2016 г.

Новина :)

Онзи ден колега в работата ме спря и каза - обясни ми само едно - какво са това "Картишочки"?
Замислих се за секунда преди да отговоря, но после бях кратка - "7 готини творци, събрани от една обща идея." 
Оказа се, че съм го излъгала, защото Картишочките вече сме осем. Не е лесно човек  да смогне на темпото ни - толкова много неща ни се иска да опишем, споделим и покажем като уроци и техники в най-различни области. Затова поканихме една особено креативна дама, която освен всичко друго, има много мек глас и заразителна усмивка. Стреля точно, хвърля се с главата напред във всякакви предизвикателства (след часове ще видите дебюта и в Картишок микс медия предизвикателството за този месец) и прави чудни шарени нещица. Разстоянията не я плашат и минава пътя София-Добрич дори и в най-голямата снежна виелица за да помаца дружно с нас.
Ако още не сте се досетили - тя е Ирена Стефанова. Нейното местенце е Irena's art. Няма да ви разказвам подробно за нея - тя го е направила много сладко при Картичкофурии (http://cardsaddicted.blogspot.bg/2015/10/blog-post_22.html) пред няколко месеца така че ако не я познавате, непременно прочетете представянето и. Ще кажа само, че тя се явява астралния ми близнак по отношение на хобито - впуска се с толкова жар, ентусиазъм и желание във всяка нова цапаница, че ме подстрекава и мен да отговоря подобаващо. Картишок ще намери в нейно лице свежо подкрепление - тя вече е стартирала няколко проекта, които ще видите съвсем скоро.
 
Кажете и добре дошла в екипа на лудите мацки от  Картишок и  и пожелайте да и върви по вода, гесо, лепило, боички и шаблони!


А при нас има и други изненади, но за тях..... другата седмица :)
Поздрави от мен, Кака ви Кат

4 comments:

Te4eto каза...

Иренка! Страхотно попълнение! ... и ако искате да знаете нито 7 нито 8 е близо до истината, щото и аз съм картишочка (к'во като не съм в екипа) и още много ги има такива :-)

Поли Христова каза...

Намерихте си точния човек,който да допълни перфектно творческият ви отбор :)!

Kati каза...

Мда, колкото повече, толкова по-весело Тече.

Valarie каза...

Ами време си беше да вземете Иренка! Такава фея като нея няма никъде другаде. Честито, приятелче. Пожелавам ти още повече устрем и сбъднати проекти.
Топли прегръдки от мен. :)