Our social:

15 април 2016 г.

За трудното търсене на картинка и страниците за оцветяване за деца.

Привет верни наши фенове.
Отдавна не съм ви давала жокери на тема "безплатни ресурси в мрежата". Време е да поправя тази грешка, с няколко бързи подсказки.
Често ми се случва да търся някаква по-шантава картинка - примерно за счетоводител, банкер, строител, учителка... Не съм попадала до сега на такива конкретни дигитални печати (може и да има, ако знаете - споделете). В такива случаи винаги се обръщам за помощ към сайтовете с детски рисунки.
Източник: http://www.supercoloring.com/coloring-pages/accountant-reviewing-big-bill
източник: http://www.zeofire.com/7919-colouring-pages-animal-owl-printable-for-preschool-2.html

Същите тези сайтове за оцветяване на картинки са незаменими и при спешна нужда от принцеси, русалки, спящи красавици, барби-таен агент, миньони и тн.
източник: http://www.zeofire.com/20825-colouring-sheets-disney-princess-snow-white-printable-for-girls-boys.html

Бързам да заявя, че тези картинки са само за вас - за детето,  журнала, шегичка с приятели. Не се предполага да правите бизнес с тях, да ги продавате и тн. - знаете - авторски права.
Но пък нищо не пречи да разпечатате на детето няколко картинки за Великден - има толкова сладки...ето тук например: http://office4.dynu.com/bunny-basket-easter-coloring-pages

Easter Eggs Coloring Games
Източник: http://coloring.com.co/tag/free-printable-easter-egg-colouring/page/6/
Разгледайте така наречените coloring pages - има интересни находки, определено. Повечето имат опция да се печатат само в pdf. Ако реша да правя картичка и ми трябва такава картинка, то аз настойвам принтера да печата малка по размер страница - например А6 и автоматично да ми смали картинката, така че да се побере на картичката ми.
Толкова идеи за днес. Ако не ви е ясно - питайте ни. Ако направите нещо - сложете линк в коментарите - ще се радваме да надникнем при вас.
А ако още не сте абонирани за публикациите ни - направете го във формата по-долу:
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
Що се отнася до нас - ние стягаме багажа, защото утре отиваме на Плевен, където ще се проведе тазгодишната среща на Картичкофурии. Замислили сме голямо групово цапане и забавлението е гарантирано. Ако мислите, че ще ви е интересен задочния репортаж, оставате коментар към статията.
Кат