Our social:

16 септември 2016 г.

Кръжок Картишок. Среща на 22 септември.

кръжо̀к

мн. кръжоци, (два) кръжока, м. Група лица с общи интереси, организирани за съвместни занятия.

 Ако има нещо по-сладко от това да сътвориш нещо с двете си леви ръце, то е да го сътвориш в компания докато си пийвате винце/кафенце/биричка и си лафите с дружки.
Това е представата ми за поне един ден в месеца, който ние от Кръжок Картишок  ви каним да споделите с нас.
И понеже септември тихичко си се изнизва по терлици, ето я и поканата за този месец:
  • Мястото:  бул. Черни връх 47, Бизнес център Витоша.
  • Денят  и часът: 22 септември 2016, 10:30 - краен час няма- докато ни е приятно.
  • Темите и техниките:  този месец ще са близки до предизвикателстото  ни - АКВАРЕЛ. Ще ви покажем различни видове акварелни средства - моливи, маркери, бои, пастели, бръшоси, джелатоси. Ще ви дадем идеи за това как да ги използвате. Ще направим заедно някоя и друга картичка с акварелни техники. Ще отговаряме на вашите въпроси.
  • Какво ще струва?  - 10 лв на човек.
Ще имаме специална  изненада за членовете на кръжока от нашия партньор в сегашното предизвикателство - любимото ни магазинче на Бо - b-wow.net /Крафт нещица/. Те също ще донесат някои от новите си продукти, така че да може да ги видите наживо, да пипнете, помиришете или просто да повъздишате по тях.

На тази среща ще си имаме и гостенка - Ренка /Ирена Стефанова/ от Добрич ще дойде да твори заедно с част от софийските Картишочки.
  • Кого сме поканили?
 Теб, която си затрупана с крафт материали, но идеите напоследък ти бягат.
 Теб, която знаеш толкова много, че всички ние можем да научим нещо полезно като работим заедно.
 Теб, която дори не знаеш какво означава "крафт", но пък си толкова натоварена в работата, че имаш нужда от почивка, шумна сбирка цветни жени, които крещят думи на непознат език и творят красиви неща - ей така, да изтрият като с магическа гумичка трудната работна седмица.
Теб, която искаш да намериш нови приятели. Теб, която просто искаш да се скриеш от деца и мъж за два три часа. 
За теб е нашият кръжок!


Разбира се отделно от Кръжока ще имаме и работилнички, демонстрации и специални събития. За тях ще разбирате от фейсбук групата и от блога ни. Там присъствието ще бъде заявявано предварително, таксата също. Ще се радваме да ни пишете какви теми представляват интерес за вас. Имейлът ни е известен:  kartishoka@gmail.com

 Очакваме ви с нетърпение.

пс. Местата са ограничени, така че ако имате желание да дойдете, най-добре е да ни пишете на мейл, в коментар тук или в групата във  фейсбук : https://www.facebook.com/groups/646999042093874/