Our social:

13 април 2017 г.

Кой е победителят в "Познай автора"?

Много вълнения предизвика играта "Познай автора", която този път се разигра във Фейсбук групата Mix media Картишоци.
Благодарим на Мирослава Еден за забавното предизвикателство да се поразходим из местенцата на колежки, да се поровим в използваните материали, техники и навици за снимане.
Предаваме ви поздравите на Мирослава:
"От всички 20 участника в разпознаването на авторите, имаме само един  познал всички автори и това е Velichka Petkova. Вили за пореден път се прояви като страхотен детектив, обследвайки страничките на всички момичета и откривайки  съвпадения и подробности, издаващи авторите, които са се опитали да избягат от личния си стил. А ето и нейната заслужена награда:
Дизайнерско блокче и ръчно изработени цветя от мълбери хартия"
И така нека да обявим авторите: 
16. Zara Petkova 

Официално  обявяваме Вили - Величка Петкова за детектив-изследовател на играта и признателно ѝ благодарим, че е повишила посещаемостта на страничките ни.
 А ето и статистика за най-много познали и най-малко познали от останалите:

Трябва да признаем, че най-забавното в играта бяха коментарите и размислите на всички участници - и автори  и гадаещи след тях детективи. Отдавна не се бяхме веселили така.
И за финал ето бърза статистика за това кой автор е най-лесно разпознат:
Разбира се Мария Чочева с нейния неподражаем clean and simple стил!

Мирослава Здравкова най-много ни затрудни, затова я приканваме бързичко да се разпише с нейни нещица във фейсбук групата, та да я опознаем по-добре!


А на вас, момичета, благодарим че участвахте и не забравяйте да покажете красотите си в предизвикателство ММП 21: Цветя.
Нашият щедър спонсор Магазинчето на Бо Крафт нещица са приготвили ваучер на стойност 30 лв. за победителя, който се избира на случаен принцип с генератор.

3 comments:

Unknown каза...

Бпагодаря ви страхотни момичета от Картишок, за мен беше удоволствие да обсъждам подробности около играта с Вас, без Вас нямаше да се получи толкова интересна. Благодаря на всички участници и детективи, надявам се пак да се срещнем в следващата игра. Весели празници на всички!

Величка Петкова каза...

Това беше най-интересната игра до сега. Мирослава, благодаря ти! Много се забавлявах от коментарите, от обсъжданията, от разходките по блогове и странички :). Толкова красоти видях, че май започвам да се влюбвам в микс медията :) ! Весели празници на всички и да си мислим вече за следващата игра!

Toni каза...

Наистина беше много вълнуващо и забавно. И аз с нетърпение чакам следващата игра :)
Благодаря на всички замесени :) а аз отивам да замеся козунак ;)